Με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή εμφάνιση και την επικράτηση επί του Πανσερραϊκού ο Άρης, θέλει να ξεκινήσει με νίκη και τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, στο σημερινό (31/8, 20.00) παιχνίδι με τον Αστερά Τρίπολης.

Οι κιτρινόμαυροι δεν περίμεναν, βέβαια, το ντεμπούτο τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να γίνει με αυτά τα δεδομένα, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Άρη.

Στις προθέσεις του Άκη Μάντζιου ήταν να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως, η ίωση που άφησε εκτός τον Βέλεθ του άλλαξε τα σχέδια. Ένας εκ των Φαμπιάνο ή Ρόουζ αναμένεται να τον αντικαταστήσει, με τον Βραζιλιάνο να φέρεται να έχει το προβάδισμα.

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του και επέστρεψε στην αποστολή ο Ζουλ. Αντίθετα, εκτός από τον Βέλεθ (ίωση), εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.