Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Τσέχος χαφ των «κίτρινων», Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να πάρει το τρίποντο η ομάδα του πριν από τη διακοπή για τις εθνικές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταρίντα στη NOVA:

Για τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα: «Κάναμε δύο καλά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με αυτούς τους βαθμούς. Μάς δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Τώρα, κόντρα στον Αστέρα, θέλουμε άλλους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό να πάμε με μία ακόμη νίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε εκείνο το διάστημα με δυνατές προπονήσεις».

Για το αποψινό παιχνίδι απέναντι στον Asteras AKTOR: «Είδαμε τον Αστέρα στα παιχνίδια που έπαιξε ως τώρα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα στις μεταβάσεις της από την άμυνα στην επίθεση (σ.σ. εννοεί στις αντεπιθέσεις). Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τις θέσεις μας και να είμαστε συμπαγείς ως ομάδα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας: «Εμείς θα παίξουμε, όπως θα παίζαμε αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει, όμως, να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι θα είναι άδειο το γήπεδο. Ξέρουμε τη συνθήκη αυτή από το πρόσφατο παρελθόν. Πιστεύω ότι και έτσι θα τα καταφέρουμε».

Για την δική του κατάσταση και ετοιμότητα: «Ναι, αγωνιστικά είμαι 100% έτοιμος πλέον! Ελπίζω ότι θα βρεθώ ξανά στους αγώνες».

Για τους παίκτες που έφυγαν και ήρθαν το καλοκαίρι: «Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, ενώ είμαστε καλά και στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Η ποιότητά μας φαίνεται και στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια δυνατή ομάδα αυτή τη σεζόν».

Για την έλευση του Μάρτιν Φρίντεκ, στον Άρη: «Μιλήσαμε πολλές φορές πριν έρθει στον Άρη. Μέχρι στιγμής είναι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα».