Σούπερ Παναιτωλικός, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα! Με εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 3-0 στο Αγρίνιο του Πανσερραϊκού και τον άφησε ουραγό χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν στο 12′ ο Γκουγκεγκασβίλι έβγαλε με δυσκολία το πλασέ του Πέρεθ και στο 20′ οι Σερραίοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Τόμας σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 26′ ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα χάρη σε ωραία κίνηση και τελείωμα του Λομόνακο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μάλιστα ο σκόρερ έχασε απίθανη ευκαρία σε κενό τέρμα.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Ο Λιάβας με το κεφάλι βρήκε τον Ντίας, ο Παραγουανός κατέβασε εξαιρετικά και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0. Επτά λεπτά μετά τα «καναρίνια» είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, αλλά Μπουζούκης και Σιέλης δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το 3-0 ήρθε τελικά στο 76′. Από απομάκρυνση του Κουτσογούλα η μπάλα στρώθηκε στον Μπουζούκη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ δεν άλλαξεμέχρι το τέλος και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (33΄Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄Νικολάου), Ντίας (71΄Λαχούντ), Λομόνακο (70΄Μάζντεβατς).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄Φαρές), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄Καπτούμ), Λιάσος (58΄Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σαλαζάρ, Μπέτανκορ (70΄Γκίγκιτς).