Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έχει πολλούς λόγους να χαμογελά ο «Μέντι»

Έχει πολλούς λόγους να χαμογελά ο «Μέντι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να ανεβάζει «στροφές» και θέλει ακόμα καλύτερη συνέχεια

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε επισημάνει την παραμονή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στον Βόλο, ότι ήθελε ναι δει την ομάδα του να κάνει το 3Χ3 μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Σήμερα, λίγο μετά το εκτός έδρας παιχνίδι των πειραιωτών με την Λαμία, ο Ισπανός προπονητής είχε κάθε λόγο να χαμογελά ή για την ακρίβεια είχε πολλούς λόγους για να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Η ικανοποίηση του «Μέντι» φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν μια σημαντική νίκη με 3-0.

Πάμε όμως να δούμε γιατί ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

1.Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός έκανε το 3Χ3 και μάλιστα έχοντας πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εννιά βαθμούς, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην διακοπή του πρωταθλήματος κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.

Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν ήδη «στραβοπατήσει» στο ξεκίνημα της σεζόν.

2.Ο Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει και τον Βόλο και την Καλλιθέα, αλλά στην Λαμία δεν πήραν μόνο τη νίκη, είχαν και καλή εικόνα.

3.Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είδε τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει μια ασίστ. Μπορεί να ζητήσει κάποιος κάτι παραπάνω από τον Μαροκινό σέντερ φορ; Ο πολύπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα τι σημαίνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα ο Αφρικανός στράικερ και ο Ελ Κααμπι ξεκίνησε το… μέτρημα.

4.Ο Τσικίνιο είναι αυτός που καλείται να σηκώσει μεγάλο βάρος στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και ο Πορτογάλος ήταν στην Λαμία, καλύτερος από τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Κόντρα σε Βόλο και Καλλιθέα δεν ήταν στα «πάνω» του αλλά στην Λαμία είχε καλή εικόνα κι αυτό είναι ενθαρρυντικό μήνυμα για την συνέχεια.

5.Ο Ζέλσον έδειξε ότι μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο την φετινή περίοδο στους «ερυθρόλευκους», καθώς ήταν μια συνεχής απειλή για την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Πέτυχε το τρίτο γκολ των πειραιωτών και θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά να συνεχίσει έτσι ο διεθνής εξτρέμ.

6.Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες και είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λαμίας. Η ομάδα του λιμανιού πέτυχε τρία γκολ ενώ είχε κι άλλες πέντε – έξι καλές φάσεις για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής και ο Μεντιλίμπαρ θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει ακόμα περισσότερο με την ομάδα του, έχοντας βεβαίως στόχο, ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια της σεζόν.

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024