Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός: Το απόλυτο και η πίεση στους αντιπάλους

Oλυμπιακός: Το απόλυτο και η πίεση στους αντιπάλους

Μένουν κάποιες (μεταγραφικές) πινελιές. Και αν συμβούν αυτά που έχουν που έχουν οι υπεύθυνοι κατά νου, το επίπεδο θα ανέβει και άλλο.

Αρχικά, το (πολύ) καλό νέο: το 3Χ3 του Ολυμπιακού σε αυτή την αρχή της περιόδου και ενώ έρχεται η διακοπή λόγω των αγώνων μεταξύ εθνικών ομάδων, επιβεβαιώνει το προφανές: οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει με φόρα σε αυτή τη διοργάνωση της Σούπερ Λίγκας, δημιουργούν πίεση στους ανταγωνιστές και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους φτάσει στη βαθμολογία.

Ασφαλώς και οι αντίπαλοι δεν ήταν ηχηρά ονόματα, ο Ολυμπιακός όμως βγάζει σοβαρότητα και κυρίως βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα σε όλα του τα παιχνίδια, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες.

Ποιος ξεχνά, άλλωστε, πως από τους λεγόμενους «μικρούς» πολλοί παθαίνουν ζημιές;

Το δεύτερο εξαίσιο νέο έχει να κάνει με τον Ελ Κααμπί. Η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ αυτονόητα έφερε υπεραξία στους ποδοσφαιριστές που θριάμβευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της Φιορεντίνα. Δεν ήταν εύκολη διαδικασία να παραμείνουν όλοι στον Ρέντη. Ορισμένοι είχαν ίσως και υπέρογκες απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός, όμως, κράτησε τον Ελ Κααμπί και όταν διατηρείς στο ρόστερ το επιθετικό σου όπλο, αυτόν που την περασμένη σεζόν δεν σταμάτησε να …γαζώνει τις αντίπαλες άμυνες, κάτι έχεις κάνει καλά στον σχεδιασμό σου. Μόλις την περασμένη αγωνιστική, ο Ελ Κααμπί …προειδοποίησε. Αμεσο σουτ αλλά στο τετ-α-τετ με τον Μπαραγάν, βρήκε «απάντηση» ο «κίπερ» της Καλλιθέας.

Αμέσως ήρθε το γκολ του Γιάρεμτσουκ, ο κορυφαίος σκόρερ όμως είχε στείλει μήνυμα πως βρίσκει τη φόρμα του. Και στη Λαμία, το …φώναξε, βάζοντας για τα καλά την υπογραφή του. Δύο γκολ, το ένα ωραιότερο από το άλλο, πάντα με το δικό του στυλ της «μιας επαφής» και όλα συνηγορούν πως η ομοιογένεια του Ολυμπιακού μαζί με τον «καυτό» Ελ Κααμπί, σίγουρα θα είναι και εφέτος τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Αλλωστε, ο Κάρμο προφανώς με την είσοδό του έφερε παραπάνω ηρεμία και προώθηση της μπάλας με χαμηλές πάσες προς την επίθεση, ο Τσικίνιο ανέβασε στροφές έχοντας γνώριμα πρόσωπα δίπλα του, ενώ ο Ροντινέι αποτελεί έναν τοπ δεξιό μπακ και όχι μόνο στη δική μας Λίγκα.

Κάπως έτσι ήρθε η νίκη στη Λαμία και το απόλυτο των βαθμών για τον Ολυμπιακό. Μένουν κάποιες (μεταγραφικές) πινελιές. Και αν συμβούν αυτά που έχουν που έχουν οι υπεύθυνοι κατά νου, το επίπεδο θα ανέβει και άλλο. Οι ήδη πολλές επιλογές θα γίνουν ακόμη περισσότερες.

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024