Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουινόνα Ράιντερ αποκαλύπτει το γιατί «έφυγε» από το Χόλιγουντ μετά τη σύλληψη της το 2001

Η Γουινόνα Ράιντερ αποκαλύπτει το γιατί «έφυγε» από το Χόλιγουντ μετά τη σύλληψη της το 2001

«Υπάρχουν τόσα πολλά [που λέγονται] γύρω από αυτή την ιστορία», δήλωσε η ηθοποιός της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» σχετικά με το περιστατικό σε μια νέα συνέντευξη.

Η Γουινόνα Ράιντερ μίλησε πρόσφατα για το διαβόητο σκάνδαλο με τις κλοπές σε καταστήματα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εξηγώντας γιατί την ανάγκασε να κάνει ένα βήμα πίσω από το Χόλιγουντ.

Σε μια συνέντευξη στο Esquire που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη, η ηθοποιός του «Stranger Things» δήλωσε ότι η υπόθεση «είχε τεράστια επίπτωση» στη ζωή και την καριέρα της.

Η Ράιντερ συνελήφθη το 2001 για κλοπή από πολυκατάστημα στην Καλιφόρνια και αργότερα καταδικάστηκε για κλοπή και βανδαλισμό. Καταδικάστηκε σε τριετή αναστολή, της επιβλήθηκε πρόστιμο και υποχρεώθηκε να εκτελέσει κοινωνική εργασία.

Η Ράιντερ, η οποία επέστρεψε στο Χόλιγουντ αρκετά χρόνια μετά το σκάνδαλο, επανέρχεται με τον ρόλο της ως Lydia Deetz στην επερχόμενη συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» του 1988» του Τιμ Μπάρτον

«Είναι τόσο αστείο, υπάρχουν τόσα πολλά [που λέγονται] γύρω από αυτή την ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από τη σκέψη μου ότι πάω στο αυτοκίνητό μου για να πάρω κάτι…», δήλωσε η Ράιντερ στο Esquire σχετικά με τη σύλληψή της.

H Γουινόνα Ράιντερ ποζάρει στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων για την προβολή της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» κατά τη διάρκεια του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, Βενετία, Ιταλία, 28 Αυγούστου. REUTERS | Louisa Gouliamaki

«Νομίζω ότι απλά έκανα check out»

Η ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για το σκάνδαλο της κλοπής σε κατάστημα στο παρελθόν, μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή της την εποχή του συμβάντος.

Της είχαν συνταγογραφηθεί παυσίπονα για ένα σπασμένο χέρι και πάλευε με την ψυχική της υγεία, μεταξύ άλλων, έγραψε το Esquire.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετώπισε την δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό εκείνη την εποχή, η Ράιντερ είπε ότι είχε «αποσυνδεθέι» για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε μπροστά της.

«Νομίζω ότι απλά έκανα check out», είπε.

Η Ράιντερ, η οποία επέστρεψε στο Χόλιγουντ αρκετά χρόνια μετά το σκάνδαλο, επανέρχεται με τον ρόλο της ως Lydia Deetz στην επερχόμενη συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» του 1988» του Τιμ Μπάρτον.

Στη νέα ταινία, «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης», πρωταγωνιστούν επίσης η Τζένα Ορτέγκα, ο Μάικλ Κίτον και η Κάθριν Ο’Χάρα.

Η Ortega απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια αυτή την εβδομάδα, αφού εθεάθη σε ένα βίντεο να δείχνει την υποστήριξή της προς τον Ράιντερ, καθώς οι φωτογράφοι της φώναζαν να βγάλει τα γυαλιά ηλίου της για τις φωτογραφίες.

«Όχι. Δεν χρειάζεται», φάνηκε να λέει η Ορτέγκα στη Ράιντερ, η οποία εμφανίστηκε απρόθυμη να βγάλει τα γυαλιά της.

*Mε πληροφορίες από: HuffPost

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024