Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon στη Βενετία – Έτσι απέφυγε την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon στη Βενετία – Έτσι απέφυγε την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με τη σύντροφό του Ines de Ramon στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου χωρίς να συναντηθεί με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ines de Ramon ήταν άκρως ευδιάθετοι και χαμογελαστοί κατά την άφιξή τους στο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το Σάββατο.

Ο 60χρονος ηθοποιός έφτασε πριν από την κυριακάτικη πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Ines de Ramon.

Το λαμπερό ζευγάρι χαιρέτησε τους θαυμαστές του πριν επιβιβαστεί σε ένα θαλάσσιο ταξί που τους μετέφερε στη διαβόητη ιταλική πόλη.

Η άφιξη του Μπραντ Πιτ στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έρχεται αφότου ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alberto Barbera αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα ήταν στρατηγικά προγραμματισμένο ώστε να μη συναντηθεί με την Αντζελίνα Τζολί.

«Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι την πρώτη ημέρα, την Πέμπτη, και θα φύγει αμέσως μετά με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Maria» Pablo Larrain για να μεταβεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κολοράντο» σημείωσε σε συνέντευξή του.

Έτσι απέφυγε ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα Τζολί

«Έτσι ο Μπραντ Πιτ θα φτάσει το Σάββατο στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν μεταξύ τους στο Lido» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Μια πηγή ανέφερε ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν έκαναν το συγκεκριμένο αίτημα, αλλά «οι διοργανωτές ήταν αρκετά σοφοί για να το συνειδητοποιοήσουν».

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ το 2016, αλλά ο χωρισμός τους δεν έχει διευθετηθεί καθώς μάχονται στα δικαστήρια για το γαλλικό οινοποιείο τους Chateau Miraval και την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Η Αντζελίνα Τζολί διατηρεί την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών τους (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne), ενώ ο Μπραντ Πιτ έχει δικαιώματα επισκέψεων.

Μια πηγή είπε στο People τον Ιούλιο ότι ο Μπραντ Πιτ δεν έχει σχεδόν καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του, αλλά έχει δικαιώματα επίσκεψης με τα μικρότερα παιδιά του.

Η Αντζελίνα Τζολί μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, με την ηθοποιό να δακρύζει καθώς τη χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι για οκτώ λεπτά μετά την προβολή της ταινίας «Maria».

Μέσα όπως το Variety και οι New York Times πιστεύουν πως η ερμηνεία της μπορεί να της χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Only in

Οργή συγγενών ισραηλινών ομήρων κατά Νετανιάχου - «Αν δεν τορπίλιζες τη συμφωνία εκεχειρίας θα ήταν ζωντανοί»

Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων, στο Ισραήλ επικρίνει τους χειρισμούς Νετανιάχου και τονίζει ότι οι όμηροι θα ήταν ζωντανοί αν η κυβέρνηση είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Χαμάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024