Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νόελ Γκάλαχερ αστειεύεται ότι τσακώθηκε με τον αδελφό του, Λίαμ «επειδή έκλεψε το αρκουδάκι του»

Ο Νόελ Γκάλαχερ αστειεύεται ότι τσακώθηκε με τον αδελφό του, Λίαμ «επειδή έκλεψε το αρκουδάκι του»

«Δεν λέω ψέματα. Το έκλεψε. Το 1978».

Αφού ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis άφησαν στην άκρη την επί δεκαετίες δημόσια διαμάχη τους και ανακοίνωσαν μια περιοδεία νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 57χρονος Νόελ συνομίλησε με έναν θαυμαστή και τα παιδιά του – οι οποίοι προσπάθησαν να ανακαλύψουν την αιτία της διαμάχης των αδελφών.

«Είσαι ψεύτης»

Σε ένα απόσπασμα από την συνάντηση τους στις 29 Αυγούστου, που μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter)ο Στιβ Σέγουορντ, ο Νόελ στέκεται σε ένα κατάστημα Stone Island στο Λονδίνο, ενώ ο Σέγουορντ εξηγεί στα παιδιά του ποιος είναι.

Σε ένα βίντεο του Noisey το 2018, ο τραγουδιστής – ο οποίος είναι γνωστός για τις αναρτήσεις του που απευθύνονται στον Νόελ – απάντησε σε ερωτήσεις μιας ομάδας μαθητών σχετικά με τη σχέση τους, λέγοντας κάποια στιγμή σε ένα μικρό κορίτσι ότι ο κιθαρίστας των Oasis είναι «άτακτος»

«Αυτός είναι ο Νόελ, που … αυτή είναι η θρυλική μπάντα του μπαμπά», λέει ο Σέγουορντ, ενώ η κόρη του ρωτάει: «Περίμενε, ξανασμίγει με τον αδελφό του;».

Στη συνέχεια, ένας από τους γιους του θαυμαστή ρωτάει: «Γιατί τα χάλασες με τον αδερφό σου;», με αποτέλεσμα ο Νόελ να τον πειράξει λίγο.

«Γιατί τα χάλασα μαζί του;» επαναλαμβάνει ο Βρετανός ροκάς καθώς ο άλλος γιος του θαυμαστή κρατάει ένα λούτρινο ζωάκι Winnie-the-Pooh.

«Γιατί μου έκλεψε το αρκουδάκι μου», αστειεύεται στη συνέχεια, ενώ τα παιδιά γελούν. «Δεν λέω ψέματα. Το έκλεψε. 1978.»

Αντιλαμβανόμενος το αστείο του Νόελ, ο γιος που κρατάει το λούτρινο αρκουδάκι λέει: «Είσαι ψεύτης, τα λέμε» και φεύγει, αφήνοντας τόσο τον πατέρα του όσο και τον μουσικό να γελούν.

«Τι νούμερο παπούτσι φοράς;»

Συμπτωματικά, ο Λίαμ, 51 ετών, έχει επίσης συζητήσει για τη διαμάχη με τον αδελφό του με μια ομάδα μικρών παιδιών.

Σε ένα βίντεο του Noisey το 2018, ο τραγουδιστής – ο οποίος είναι γνωστός για τις αναρτήσεις του που απευθύνονται στον Νόελ – απάντησε σε ερωτήσεις μιας ομάδας μαθητών σχετικά με τη σχέση τους, λέγοντας κάποια στιγμή σε ένα μικρό κορίτσι ότι ο κιθαρίστας των Oasis είναι «άτακτος».

«Και στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από εσένα», είπε ο Λίαμ για τον μεγαλύτερο αδελφό του.

«Τι νούμερο παπούτσι φοράς;» ρώτησε στη συνέχεια την κοπέλα, πριν της πει ότι το νούμερο του Νόελ είναι ακόμα μικρότερο.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ένα άλλο παιδί ανέφερε το άλλο συγκρότημα του Νόελ, τους High Flying Birds, και είπε ότι του αρέσει η μουσική τους, με αποτέλεσμα ο Λίαμ να απαντήσει: «Δεν σου αρέσει στ’ αλήθεια, έτσι δεν είναι; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις, έτσι δεν είναι; Θέλεις να με διώξεις».

Οι Oasis ανακοίνωσαν την απροσδόκητη (και πολυαναμενόμενη) επανένωσή τους την Τρίτη, 27 Αυγούστου, μαζί με την περιοδεία Oasis Live ’25 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι σε πολλά γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Οι συναυλίες σηματοδοτούν τις πρώτες του συγκροτήματος στην περιοχή μετά από 16 χρόνια.

«Τα όπλα σίγησαν. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε», ανέφεραν οι Oasis σε μια δήλωση που ανακοίνωσε την επανένωση. «Ελάτε να δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση».

*Με πληροφορίες από: People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ φτάνουν στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη για τα MTV Video Music Awards, στις 4 Σεπτεμβρίου 1996. REUTERS/Mike Segar

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024