Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Ράντου στον Δάνη Κατρανίδη

Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Ράντου στον Δάνη Κατρανίδη

Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από την Ελένη Ράντου.

Θλίψη έχει σκοπρίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης στα 75 του χρόνια.

Η Ελένη Ράντου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από τα social media τον Δάνη Κατρανίδη.

«Καλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σαν θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι» σημείωσε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Ελένη Ράντου.

«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια….Το κενό είναι μεγάλο….» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Ποιος ήταν ο Δάνης Κατρανίδης

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1949 στο Αιγάλεω. Απόφοιτος (1971) της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Κατά το διάστημα 1971-1978, ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου. Τη θεατρική σεζόν 1978-1979 έγραψε ιστορία στον ρόλο του κομπέρ στη θρυλική παράσταση Cabaret που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Έπαιξε σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία και κωμωδία μέχρι μιούζικαλ και επιθεώρηση, ενώ άκρως αξιόλογη είναι η συμμετοχή του στο θέατρο του ραδιοφώνου.

Δίδαξε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στο Θεατρικό Εργαστήρι «Βασίλης Διαμαντόπουλος». Λάτρης της θάλασσας και δεινός ιστιοπλόος, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες συμμετοχές και κατακτήσεις σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Το 1971, παντρεύτηκε με την επίσης ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου και χώρισαν το 1977.

Only in

Οργή συγγενών ισραηλινών ομήρων κατά Νετανιάχου - «Αν δεν τορπίλιζες τη συμφωνία εκεχειρίας θα ήταν ζωντανοί»

Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων, στο Ισραήλ επικρίνει τους χειρισμούς Νετανιάχου και τονίζει ότι οι όμηροι θα ήταν ζωντανοί αν η κυβέρνηση είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Χαμάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024