Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άφαντος ο άνδρας που πέταξε τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

Άφαντος ο άνδρας που πέταξε τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

Οι δύο άνδρες που πρωταγωνίστησαν στην καταδίωξη στο Κερατσίνι παραμένουν άφαντοι, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Τον άνδρα που πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες και το περίστροφο, έπειτα από την καταδίωξη στο Κερατσίνι εξακολουθούν να αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση μετά την ανεύρεση του πολεμικού υλικού.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων, καθώς και σε μέρη που σύχναζε για τον εντοπισμό του, ωστόσο ο άνδρας εξακολουθεί να κρύβεται, με σκοπό να παρέλθει το αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο του οποίου η αστυνομική ταυτότητα ήταν μέσα στο τσαντάκι με τις χειροβομβίδες και το περίστροφο.

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον οδηγό της μηχανής, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αξιοποιήσουν το οπτικό υλικό από την περιοχή.

Γιατί είχαν πάνω τους τις χειροβομβίδες

Αν και αρχικά οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι οι δύο άνδρες επρόκειτο να προχωρήσουν σε κάποια επίθεση εναντίον στόχου, οι μέχρι στιγμής έρευνες δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο αυτό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες είχαν το ρόλο του «μεταφορέα» του οπλισμού και δεν θα έκαναν οι ίδιοι χρήση των χειροβομβίδων και του όπλου.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο ήταν «μεσάζοντες» είτε για την παράδοση του οπλισμού σε τρίτο πρόσωπο ή ότι είχαν παραλάβει από κάπου τον οπλισμό με σκοπό να τον κρύψουν.

Only in

Σε ποια ηλικία είναι πιο «εμφανής» η γήρανση;

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι η γήρανση μπορεί να συμβεί σε... «εκρήξεις», αποκαλύπτοντας την ηλικία που γίνεται πιο «εμφανής».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024