Ακόμα μία φορά δυστυχώς, η άσφαλτος βάφτηκε με το αίμα δύο νέων ανθρώπων, του 20χρονου Γιάννη και της 22χρονης Ελένης. Το τραγικό δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό στη Λάμψακο της Χαλκίδας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό, όπου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Βίντεο ντοκουμέντο

Το Star παρουσίασε τρία βίντεο που καταγράφουν τα δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση. Αν και δεν υπάρχουν βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης, οι αρχές θα πραγματοποιήσουν πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα και θα εξετάσουν τα βίντεο, ενώ καθοριστική θα είναι και η μαρτυρία των άλλων οδηγών που βρέθηκαν στο σημείο.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο οδηγός ενός αυτοκινήτου με τα ίδια χαρακτηριστικά, ίδιο χρώμα και ίδια μάρκα στο δρόμο από την Ερέτρια προς την Χαλκίδα, λίγα μέτρα πριν την ολέθρια σύγκρουση να κάνει προσπέραση.

Σε δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο οδηγός του μαύρου οχήματος να επανέρχεται κανονικά στην λωρίδα κυκλοφορίας. Ενώ η τρίτη κάμερα ασφαλείας έχει «πιάσει» το φορτηγό να κινείται από την Χαλκίδα προς την Ερέτρια. Στο μικροσκόπιο των αρχών θα μπει και βιντεοληπτικό υλικό και το μοιραίο ΙΧ.

Πραγματογνωμοσύνη θα γίνει στο μοιραίο ΙΧ και το φορτηγό με τις αρχές να εξετάζουν κι άλλα βίντεο της περιοχής

Οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον δρόμο ως εξαιρετικά επικίνδυνο, με πολλά ατυχήματα να έχουν σημειωθεί στο παρελθόν. Το όχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τα δύο νεαρά παιδιά μεταφέρθηκε από την Τροχαία σε φυλασσόμενο χώρο στην περιοχή της Γλύφας, όπου θα γίνει η πραγματογνωμοσύνη.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πέπλο θρήνου έχει σκεπάσει την Ερέτρια μετά την απώλεια των δύο παιδιών που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. Ο 20χρονος, ήταν παίκτης της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Ερέτριας.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας. Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων. Είμαστε συντετριμμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει. Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη). Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», έγραψαν σε ανάρτηση ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας.

Η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.