Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Όσα δήλωσαν για τη νέα τους ταινία «Wolfs»

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Όσα δήλωσαν για τη νέα τους ταινία «Wolfs»

Οι «λύκοι» Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ κατέφθασαν μαζί στο Φεστιβάλ της Βενετίας και απάντησαν σε ποικίλες ερωτήσεις.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ επέστρεψαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Wolfs».

Προτού περάσουν στο κόκκινο χαλί, οι αστέρες του Χόλιγουντ αναφέρθηκαν στην επανασύνδεσή τους, στην άνοδο του streaming και στο άρθρο του Κλούνεϊ στους New York Times που προέτρεπε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή.

«Είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις την εξουσία»

Ερωτηθείς για τον αντίκτυπο του άρθρου του, ο Κλούνεϊ είπε ότι δεν χρειάστηκε ακόμη να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

«Νομίζω ότι θα είμαστε πάντα ρομαντικοί με την κινηματογραφική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα λατρεύω την ύπαρξη των streamers … είναι μια λεπτή ισορροπία»

«Το πρόσωπο που πρέπει να χειροκροτηθεί είναι ο πρόεδρος που έκανε το πιο αλτρουιστικό πράγμα που έχει κάνει κανείς μετά τον Τζορτζ Ουάσινγκτον», δήλωσε ο Κλούνεϊ. «Όλες οι μηχανορραφίες που μας οδήγησαν εκεί, τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να θυμόμαστε. Και δεν θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι η ανιδιοτελής πράξη».

Ο Κλούνεϊ συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις την εξουσία. Το ξέρουμε αυτό. Το έχουμε δει σε όλο τον κόσμο. Για να πει κάποιος, «Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να προχωρήσουμε»; Όλα τα εύσημα ανήκουν σε αυτόν».

«Εμείς το θέλαμε, το επιθυμούσαμε»

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε, ωστόσο, στην ταινία, ένα old school θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία του Τζον Γουότς, στο οποίο υποδύονται δυο fixers (ανθρώπων που κάνουν τις βρώμικες δουλειές για λογαριασμό άλλων) που καλούνται να καλύψουν ένα αιματηρό χάος που αφορά μια εισαγγελέα (την οποία υποδύεται η Έιμι Ράιαν).

Η ταινία θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών, από τις 20 Σεπτεμβρίου, και θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Apple TV+ απέκτησε το «Wolfs» σε έναν ανταγωνιστικό πόλεμο προσφορών, κερδίζοντας τόσο τα παραδοσιακά στούντιο όσο και τις αντίπαλες υπηρεσίες streaming.

Το Deadline ανέφερε το 2021 ότι η συμφωνία ήταν ότι θα ερχόταν με μια ισχυρή κινηματογραφική κυκλοφορία. Στη συνέχεια, πριν από αρκετές εβδομάδες ανακοινώθηκαν τα νέα σχέδια: Οι κινηματογραφικές αίθουσες θα είναι περιορισμένες.

Ο Κλούνεϊ ανέφερε ότι έχασαν μέρος του μισθού τους για να εγγυηθούν την κινηματογραφική κυκλοφορία και ότι είναι «κρίμα» που δεν θα είναι ευρύτερη από μερικές εκατοντάδες αίθουσες.

«Εμείς το θέλαμε, το επιθυμούσαμε. Γι’ αυτό ο Μπραντ και εγώ δώσαμε πίσω κάποια από τα χρήματά μας».

Όσον αφορά το streaming, ο Κλούνεϊ δήλωσε: «Υπάρχουν προσκρούσεις και λάθη, αλλά υπάρχουν επίσης πολύ περισσότερες ευκαιρίες για τους ηθοποιούς».

Ο παραγωγός και στέλεχος της Plan B Τζέρεμι Κλάινερ, ο οποίος συνεργάζεται με τον Πιτ για πάνω από 20 χρόνια, δήλωσε ότι κάνουν ταινίες πιστεύοντας στη διάρκεια ζωής τους και ότι κάνουν κάτι που αξίζει τον κόπο.

Ο Πιτ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα είμαστε πάντα ρομαντικοί με την κινηματογραφική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα λατρεύω την ύπαρξη των streamers … είναι μια λεπτή ισορροπία».

*Με πληροφορίες από: NBC

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024