Tο ανέμελο καλοκαίρι αρχίζει να δίνει τη θέση του στο back-to-work φθινόπωρο. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για ένα shoppinh therary, που θα ανανεώσει την γκαρτναρόμπα σου αλλά και την ψυχολογία σου.

Και αν δεν ξέρεις πού να επενδύσεις, οι πασαρέλες από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι παρουσίασαν μια σειρά που είναι τόσο ξεχωριστή όσο και φορέσιμη. Ντελικάτα, τολμηρά και girly ρούχα θα δώσουν ένα ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις σου.

Οι μόδιστροι, άλλωστε, αυτό το φθινόπωρο λατρεύουν τις υφές: Χνουδωτά και βελούδινα υφάσματα, όγκοι, φιόγκοι, βολάν και ροζέτες έχουν την τιμητική τους. Και οι σιλουέτες δεν θα είναι ποτέ πια βαρετές.

Το χρώμα είναι ένα: Mellow Yellow

Τα «λιμνάζοντα νερά» στην μόδα του φθινοπώρου, όπου συνήθως κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι φέτος, «έρχεται» να ταρακουνήσει το απαλό κίτρινο.

Mellow Yellow

Αυτή η απροσδόκητα απολαυστική απόχρωση είναι εδώ για να φωτίσει την ντουλάπα σου με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Δώσε κίνηση

Βαρέθηκες να είναι η γκαρνταρόμπα σου τόσο προβλέψιμη όσο ο καφές που πίνεις κάθε πρωί; Βάλε την ασυμμετρία στη ζωή σου.

source: instagram Balmain

Είτε πρόκειται για ρευστό ντραπέ είτε για αιχμηρές άκρες, αυτή η τάση είναι φτιαγμένη για να ταράξει τα νερά στην εμφάνισή σου.

Πίσω στο σχολείο

H εικόνα της «prepy σχολικής στολής» θα προσφέρει στην εμφάνισή σου έναν αέρα νοσταλγικό, αλλά παράλληλα θα είσαι και on point με τα φετινά fashion trend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Πάρε και μια… κουβερτούλα

Αυτή τη σεζόν, η έμφαση δίνεται στα πανωφόρια.

source: nstagram Balmain

Απαλές κάπες και κασκόλ, μακριές, χουχουλιάρικες πασμίνες, χνουδωτά σάλι που μοιάζουν με κουβέρτακια είναι ιδανικά για τα πρώτα κρύα.

Girly Girl

Οι φιόγκοι, τα βολάν και οι ροζέτες αυτής της σεζόν έχουν εξελιχθεί σε κάτι εντελώς νέο, με χαριτωμένες λεπτομέρειες που αποπνέουν θηλυκότητα, αλλά και  δυναμισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Είμαι στον όγκο

Το φθινόπωρο του 2024 έχει να κάνει με τις καμπύλες – όχι μόνο τις δικές σου, αλλά και των ρούχων σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Από τους μεγάλους ώμους μέχρι την τονισμένη μέση, οι σιλουέτες έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν κάθε γωνία και να κάνουν μια δήλωση: Ο όγκος είναι το νέο power dressing.