Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Babygirl»: Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται η γυναίκα που αγκαλιάζει τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις

«Babygirl»: Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται η γυναίκα που αγκαλιάζει τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Χαλίνα Ρέιν, το «Babygirl» ξεκινά με την Νικόλ Κίντμαν να προσποιείται οργασμό.

Αν και η Νικόλ Κίντμαν ήταν μια από τις πιο ριψοκίνδυνες προσωπικότητες του κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το πιο ασφαλές ποντάρισμα της τηλεόρασης. Η 57χρονη σταρ είναι πλέον σταθερό κομμάτι των limited σειρών που παρακολουθείς στην παραλία, όπως το «Big Little Lies» και τα «Nine Perfect Strangers», «The Undoing» και «The Perfect Couple».

Υποδύεται τη Ρόμι, μια σκληροτράχηλη διευθύνουσα σύμβουλο που φαίνεται να τα έχει όλα: επιτυχία, δύο ζωηρές κόρες και έναν όμορφο σύζυγο (Αντόνιο Μπαντέρας) που την περιποιείται την ημέρα και της κάνει τρυφερό έρωτα τη νύχτα

Οι σειρές αυτές έχουν μεγάλη τηλεθέαση και κρατούν την Κίντμαν στο βάθρο της, αλλά είναι πιθανό να σας λείπει η ηθοποιός που δίνονταν ολόψυχα σε οραματιστές όπως ο Τζόναθαν Γκλέιζερ, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Λαρς φον Τρίερ.

Η επιστροφή

Αυτό είναι που κάνει το «Babygirl» τόσο συναρπαστικό. Αυτή η ταινία της A24, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, είναι ακριβώς αυτό που η Κίντμαν απέφευγε τα τελευταία χρόνια, μια τολμηρή ανεξάρτητη ταινία που την επανατοποθετεί στη θέση μιας από τις πιο ατρόμητες ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by A24 (@a24)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Χαλίνα Ρέιν, το «Babygirl» ξεκινά με την Κίντμαν να προσποιείται οργασμό. Υποδύεται τη Ρόμι, μια σκληροτράχηλη διευθύνουσα σύμβουλο που φαίνεται να τα έχει όλα: επιτυχία, δύο ζωηρές κόρες και έναν όμορφο σύζυγο (Αντόνιο Μπαντέρας) που την περιποιείται την ημέρα και της κάνει τρυφερό έρωτα τη νύχτα. Αλλά είναι αυτό το είδος σεξ που θέλει πραγματικά; Μόλις ο σύζυγός της τελειώσει και αποκοιμηθεί, η Ρόμι τρέχει σε ένα άλλο δωμάτιο, ανοίγει στο λάπτοπ της ένα σαδομαζοχιστικό πορνό και οδηγείται σε πραγματική κορύφωση

«Όλα τα όντα έχουν ένα θηρίο που ζει μέσα τους», είπε η Ρέιν. «Για τις γυναίκες, δεν έχουμε πάρει ακόμα πολύ χώρο για να εξερευνήσουμε αυτή τη συμπεριφορά»

Αν και η εταιρεία τεχνολογίας της πρωτοπορεί στον τομέα της αυτοματοποίησης, η Ρόμι λαχταρά να ξεφύγει από τη δική της καθημερινότητα. Αυτός είναι ο λόγος που την ιντριγκάρει τόσο πολύ ο μαθητευόμενος στο γραφείο της, Σάμιουελ (Χάρις Ντίκινσον), ο οποίος συχνά έχει απαιτήσεις από εκείνη ενώ η «σχέση ισχύος» τους θα έπρεπε να είναι η αντίστροφη.

Δεν αργεί η στιγμή που η Ρόμι γεμίζει το στόμα της με τη γραβάτα του Σάμιουελ και ρουφάει γάλα από ένα πιατάκι, ενώ εκείνος την διατάζει. Η Ρόμι είναι αρκετά ενοχική για να μπορέσει να αφοσιωθεί πλήρως στις άγριες πράξεις τους, όχι απλώς επειδή εγκαταλείπει τον σύζυγό της, αλλά επειδή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη δυναμική εξουσίας που επικρατεί στις φαντασιώσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A24 (@a24)

«Ελπίζω να μην τρέμει το χέρι μου!»

Αν και η Κίντμαν έχει γυρίσει αισθησιακά φιλμ όπως το «Μάτια ερμητικά κλειστά», θεώρησε ότι οι ερωτικές σκηνές στο «Babygirl» ήταν ένα βήμα πιο πέρα από αυτό που έχει συνηθίσει, λέγοντας στο Vanity Fair: «Αυτό είναι κάτι που κάνεις και το κρύβεις στην βιντεοθήκη του σπιτιού σου».

Στη συνέντευξη τύπου για την ταινία στη Βενετία το απόγευμα της Παρασκευής, είπε ότι η σκέψη της παρουσίασής της στο κοινό την τρομοκρατούσε.

«Ελπίζω να μην τρέμει το χέρι μου!» είπε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα. «Αυτό σίγουρα με αφήνει εκτεθειμένη και ευάλωτη και φοβισμένη».

Αναγνώρισε στην Ρέιν ότι την έπεισε να προχωρήσει σε μια ερμηνεία που θα μπορούσε να θεωρηθεί «γυμνή» από κάθε άποψη. «Ήξερα ότι δεν επρόκειτο να με εκμεταλλευτεί», είπε η Κίντμαν. Η Ολλανδή σκηνοθέτις («Bodies Bodies Bodies Bodies») δήλωσε ότι το πραγματικό ερώτημα της ταινίας είναι η συμφιλίωση: Μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει όλες τις πτυχές του, ακόμη και αυτές για τις οποίες ντρέπεται;

«Όλα τα όντα έχουν ένα θηρίο που ζει μέσα τους», είπε η Ρέιν. «Για τις γυναίκες, δεν έχουμε πάρει ακόμα πολύ χώρο για να εξερευνήσουμε αυτή τη συμπεριφορά».

«Το τεράστιο κενό του οργασμού εξακολουθεί να υπάρχει. Λάβετε υπόψη σας, άντρες!» είπε η σκηνοθέτις.

*Με πληροφορίες από New York Times | Kyle Buchanan

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024