Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα δεν θα σώσουν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη από την οργή των πολιτών

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα δεν θα σώσουν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη από την οργή των πολιτών

«Η κυβέρνηση αρνήθηκε να συζητηθούν οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και για τη φορολόγηση»

Βολές κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η κυβερνητική προπαγάνδα φτιάχνει και σήμερα πρωτοσέλιδα για μέτρα που θα εστιάζουν στην καθημερινότητα των πολιτών, παρ’ ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μιλήσει για μικρό καλάθι παροχών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει πως «τα ημίμετρα και η προπαγάνδα όμως δεν θα σώσουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την οργή των πολιτών, που πιέζονται αφόρητα από την ακρίβεια, την άδικη και υπέρμετρη φορολόγηση, την λειτουργική ιδιωτικοποίηση της υγείας, την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να προστατέψει ζωές, περιουσίες και το περιβάλλον».

«Κλείνει τα μάτια σε κάθε πρόταση μας υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας»

Υποστηρίζει στην ανακοίνωση πως η κυβέρνηση αρνήθηκε να συζητηθούν οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και για τη φορολόγηση.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση «απέρριψε τις προτάσεις μας για το τραπεζικό σύστημα. Αγνόησε τις θέσεις μας για τους αγρότες. Κλείνει τα μάτια σε κάθε πρόταση μας υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Υπενθυμίζεται ότι από το κυβερνητικό επιτελείο διαμηνύουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υπονομεύσουν τη δημοσιονομική σταθερότητα που με τόσο κόπο η χώρα έχει κερδίσει», καθώς «στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών θέλουν πάση θυσία να τη διατηρήσουν». Γεγονός που προμηνύει ότι τα φάλτσα της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική δεν επρόκειτο να αλλάξουν, πέραν μικρών διορθώσεων που προαναγγέλλονται.

Only in

Η μεταδημοκρατία στο Παρίσι

Όταν η επιδίωξη «συναίνεσης» έρχεται να υπονομεύσει την ίδια τη δημοκρατία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024