Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλμέιδα: «Πάμε μόνο για σέντερ φορ»

Αλμέιδα: «Πάμε μόνο για σέντερ φορ»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και για τα μεταγραφικά τονίζοντας πως η Ένωση πάει μόνο για φορ.

Η ΑΕΚ πέρασε με 3-0 από την έδρα του Λεβαδειακού και στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Λαμία, απόψε η ομάδα του σκόραρε περισσότερες φορές.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά όπου ξεκαθάρισε πως η Ένωση κινείται μόνο για την απόκτηση φορ.

Όσα είπε ο Αλμέιδα

Για το ότι η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική σε σχέση με το ματς με τη Λαμία: «Ήταν μια παρόμοια απόδοση. Με τη διαφορά ότι στο προηγούμενο παιχνίδι μας έλειψε η ακρίβεια. Με λιγότερα σουτ στην εστία. Και όταν αναφέρομαι στα σουτ στην εστία, εννοώ τις πιθανότητες να δημιουργήσουμε σουτ. Στο προηγούμενο ματς είχαμε 30 ευκαιρίες για σουτ, σε αυτό 15. Βλέπω επίσης και τα σουτ που δεχόμαστε. Και στα δύο ματς ο αντίπαλος είχε την πιθανότητα να σουτάρει τέσσερις φορές. Η διαφορά είναι ότι βάλαμε περισσότερα γκολ. Σε σχέση με την προσπάθεια, το βλέπω αρκετά παρόμοιο».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στη διακοπή και τι εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα. Με μια διαφορά ότι θα έχουμε πάρα πολλούς απόντες λόγω των Εθνικών ομάδων. Σκεφτόμαστε να βρούμε μια ομάδα για φιλικό για να πάρουν οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει τόσο λεπτά συμμετοχής. Για τις ενισχύσεις, προσπαθούμε να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη κάποιον παίκτη. Έχουμε μιλήσει με πολλούς. Αρκετοί είπαν όχι, αλλά όσο έχουμε χρόνο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε έναν επιθετικό. Μας λείπει ένας παίκτης να έχει ανταγωνισμό ο Λιβάι. Δεν εξαρτάται όμως από εμάς μόνο. Έχουμε ακολουθήσει ένα παίκτη στη θέση 9 όλο το καλοκαίρι με την ομάδα να έχει κάνει προτάσεις σε υψηλά νούμερα, αλλά κάποια στιγμή δεν εξαρτάται από εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να τον φέρουμε».

Για το αν μπορεί να γίνει κίνηση και σε άλλη θέση εκτός από επιθετικό: «Όχι, μόνο για φορ. Έχουμε σχεδόν 30 παίκτες. Στις περισσότερες θέσεις υπάρχουν δύο παίκτες και σε άλλες είναι τέσσερις με πέντε παίκτες. Υπάρχει πληθώρα. Για τη θέση του 9 υπάρχει ο Λιβάι και έπειτα μπορώ να σκεφτώ τον Τσούμπερ αλλά δεν είναι η θέση του. Βέβαια δεν ήταν και του Λιβάι και τον έκανα να παίξει σε αυτή τη θέση εγώ».

Για το ενδεχόμενο παραχωρήσεων: «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες. Σε κάθε έναν έχω μιλήσει ξεχωριστά και τους έχω εξηγήσει πως θα είναι τα πράγματα. Υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά όλοι ξέρουμε το παρόν και το μέλλον».

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024