Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δέλλας: «Θα είμαστε άλλη ομάδα μετά τη διακοπή»

Δέλλας: «Θα είμαστε άλλη ομάδα μετά τη διακοπή»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Βόλου.

Ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο πλάνο που είχε η ομάδα του ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ήρθαμε εξαρχής για το τρίποντο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Δέλλας:

«Νομίζω ότι στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, μετά το γκολ γίναμε ακόμα περισσότερο και δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα έπρεπε. Όμως όλη η ομάδα λειτούργησε σωστά, στο πλάνο που είχαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί τότε θα δημιουργούσαμε περισσότερες φάσεις. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ήρθαμε εξαρχής για το τρίποντο.

Είπα και την προηγούμενη εβδομάδα πως μετά την διακοπή θα είμαστε άλλη ομάδα. Δεν πρέπει να αλλάζει η ψυχολογία μας, ούτε του κόσμου μας ανάλογα με το αποτέλεσμα. Μέσα από την δουλειά, την ταπεινότητα και την διαδικασία του να είναι όλοι οι παίκτες συμμετέχοντες σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Φούντας: «Χαίρομαι που σκόραρα, ο ΟΦΗ έχει ποιότητα ως ομάδα»

Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Το έκανα για τον ΟΦΗ, το ήθελα πως και πως – να ξαναπαίξω στην χώρα μας και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενο. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα, με την εμπειρία μου για να πετύχουμε περισσότερο».

Για την εκ νέου συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα: «Ο Τράι με είχε παιδί του, οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του όπως οι Μιχάλης Μπούσης, Μηνάς Λυσσάνδρου και το οικογενειακό κλίμα του ΟΦΗ με έκανε να νιώσω ωραία. Δεν περίμενα ότι θα έμπαινα γρήγορα και μου είχε πει εξαρχής έλα στον Βόλο με την ομάδα και ας μην παίξεις. Σήμερα ήρθαν τα πράγματα όπως ήρθαν, τώρα να ξεκουραστούμε γιατί το έχω ανάγκη».

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024