Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός έδρας νίκες ψάχνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, για το 3×3 ο ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας νίκες ψάχνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, για το 3×3 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με στόχο το απόλυτο των νικών – Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό που φιλοξενείται στη... Λεωφόρο από την Athens Kallithea – Να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θέλει η ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Mε 4 πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη 3η αγωνιστική της Super League την Κυριακή, με τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ψάχνουν εκτός έδρας τρίποντα για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Θυμίζουμε, ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού οι εθνικές ομάδες έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19:00 από τη Λιβαδειά εκεί όπου η ΑΕΚ με την υποστήριξη αρκετών φίλων της θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την γκέλα με τη Λαμία (1-1), απέναντι στον αξιόμαχο Λεβαδειακό, ο οποίος ηττήθηκε δύσκολα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει μαζί του τους νεοαποκτηθέντες, Τσοκάι και Κάτρη, αλλά και τον Λιάγκα που επέστρεψε, ενώ εκτός έμειναν οι Εραμούσπε, Μορέιρα και Κωστή.

Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ, η οποία δεν ανακοινώνει αποστολή πριν από τα παιχνίδια της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Βόλος – ΟΦΗ

Μισή ώρα αργότερα (19:30) στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος μετά την πρώτη του νίκη τη δεύτερη αγωνιστική με το διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του τρίποντο.

Στις υπηρεσίες του Βιγιαφάνιες μπορούν να υπολογίζουν οι Θεσσαλοί. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που δεν περιλαμβάνει τον Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών, οι Φούντας και Μπαΐνοβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και ο Μπάουμαν, ο οποίος «κόπηκε» για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Στις 20:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει με δύο ισόπαλα αποτελέσματα τη σεζόν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πηγαίνει με στόχο το τρία στα τρία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίνι, Μανσούρ, ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» Τσιγγάρας που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Δικέφαλο, καθώς στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε σχετικός όρος. Νοκ άουτ παραμένει και ο νεαρός Τζοβάρας.

Χωρίς τον Τάισον θα παίξει ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει εκ νέου και τον Τόμας που ακόμη δεν είναι στο 100%.

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα κλείνει στις 22:00 στη Λεωφόρο με τη νεοφώτιστη Athens Kallithea να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει την υποστήριξη αρκετών φίλων του έχοντας εξασφαλίσει περίπου 10.000 εισιτήρια.

To ευχάριστο νέο για τον Μάσιμο Ντονάτι ακούει στο όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Εκτός από τον Βαλμπουενά και ο Νίκολιτς βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea. Aπό εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μαρότα, Τζιάνι, όπως και ο Μεχίας που υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει εκ νέου στον Μπάλντοκ, στον Γερεμέγιεφ, ενώ σε σχέση με το πρόσφατο 2-0 επί της Λανς εκτός αποστολής είναι οι Ινγκασον, Μαξίμοβιτς λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τους κοιλιακούς αντίστοιχα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Λεβαδειακός – ΑΕΚ (19:00) NovaSports 2
Βόλος – ΟΦΗ (19:30) CosmoteSport 2
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20:30) NovaSports Prime
Athens Kallithea – Παναθηναϊκός (22:00) CosmoteSport 1

Only in

Οργή συγγενών ισραηλινών ομήρων κατά Νετανιάχου - «Αν δεν τορπίλιζες τη συμφωνία εκεχειρίας θα ήταν ζωντανοί»

Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων, στο Ισραήλ επικρίνει τους χειρισμούς Νετανιάχου και τονίζει ότι οι όμηροι θα ήταν ζωντανοί αν η κυβέρνηση είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Χαμάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024