Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος»

«Ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι πολύ κοντά στο να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την Κάλιαρι.

Χατζηδιάκος… προ των πυλών στον ΠΑΟΚ, καθώς όπως τονίζει σημερινό δημοσίευμα από την Ιταλία, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφωνούν ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Centotrentuno», η πρόταση του ΠΑΟΚ για δανεισμό του Παντελή Χατζηδιάκου με υποχρεωτική οψιόν αγοράς βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους της Κάλιαρι, με μοναδικό ζήτημα που απομένει προς επίλυση να είναι αυτό της επιστροφής της φοροελάφρυνσης, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα επίσης σημειώνει πως οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον 27χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό των Σαρδηνών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Centotrentuno»:

«Ο Χατζηδιάκος ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ. Μερικές λεπτομέρειες πρέπει να διευθετηθούν πριν γραφτεί η τελευταία λέξη για την εμπειρία του πρώην παίκτη της Άλκμααρ στη Σαρδηνία. Ο Χατζηδιάκος μπορεί σύντομα να γίνει νέος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έχει θέσει ως μοναδικό πιθανό προορισμό του τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης, αφού έχει δεχθεί πρόταση και από τη Δανία, έχει πλέον πάρει την απόφασή του. Το παιχνίδι με τη Λέτσε πιθανότατα θα είναι η τελευταία συμμετοχή του Χατζηδιάκου στην Κάλιαρι.

Η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της. Δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς και τετραετές συμβόλαιο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άλκμααρ.

Ωστόσο, υπάρχει το θέμα της φορολόγησης που θα πρέπει να επιστρέψει η Κάλιαρι λόγω της αναπτυξιακής νομοθεσίας. Η αποχώρηση μετά από μία σεζόν θα αναγκάσει τους «ροσομπλού» να επιστρέψουν τις περίπου 300 χιλιάδες ευρώ ελάφρυνσης, κάτι που αποτελεί και το βασικό θέμα ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες».

Only in

Σε ποια ηλικία είναι πιο «εμφανής» η γήρανση;

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι η γήρανση μπορεί να συμβεί σε... «εκρήξεις», αποκαλύπτοντας την ηλικία που γίνεται πιο «εμφανής».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024