Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχει αμυντικός που μπορεί να σταματήσει τον Χάαλαντ, ακόμα και με… όπλο»

Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχει αμυντικός που μπορεί να σταματήσει τον Χάαλαντ, ακόμα και με… όπλο»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ «καθάρισε» τη Γουέστ Χαμ πετυχαίνοντας χατ-τρικ (3-1) και ο Πέπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε το Νορβηγό στράικερ, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον αμυντικό να τον σταματήσει

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άρχισε «καυτός» στη φετινή Premier League και εκείνοι που… δοκιμάζονται είναι οι αντίπαλοι της Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο στράικερ των Πολιτών μετράει ήδη 7 γκολ σε τρεις αγωνιστικές.

Μάλιστα, το θωρηκτό της Σίτι και κορυφαίος σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος στις δύο περασμένες σεζόν οποίος μετράει πλέον 70 γκολ σε 69 αγώνες του στην Premier League, το Σάββατο (31/8) έγινε ο πρώτος παίκτης με δύο χατ-τρικ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μετά από τον Πολ Τζιούελ της Μπρέντφορντ τη σεζόν 1994-95.

Μάλιστα, ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να τον αποθεώσει για την επίδοσή του τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο κάποιος αμυντικός να τον σταματήσει.

«Από την αρχή του αγώνα ήταν απίστευτος. Με τη νοοτροπία που έχει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Τον αγαπούν όλοι για αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει. Δεν πέτυχε μόνο τρία γκολ αλλά δεν έχασε τη μπάλα καμία φορά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ασταμάτητος. Δεν υπάρχει κεντρικός αμυντικός που να μπορεί να τον σταματήσει, ακόμα και με… όπλο. Είναι αδύνατο, είναι τόσο δυνατός και γρήγορος».

Only in

Σε ποια ηλικία είναι πιο «εμφανής» η γήρανση;

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι η γήρανση μπορεί να συμβεί σε... «εκρήξεις», αποκαλύπτοντας την ηλικία που γίνεται πιο «εμφανής».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024