Ο Έρλινγκ Χάλαντ άρχισε «καυτός» στη φετινή Premier League και εκείνοι που… δοκιμάζονται είναι οι αντίπαλοι της Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο στράικερ των Πολιτών μετράει ήδη 7 γκολ σε τρεις αγωνιστικές.

Μάλιστα, το θωρηκτό της Σίτι και κορυφαίος σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος στις δύο περασμένες σεζόν οποίος μετράει πλέον 70 γκολ σε 69 αγώνες του στην Premier League, το Σάββατο (31/8) έγινε ο πρώτος παίκτης με δύο χατ-τρικ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μετά από τον Πολ Τζιούελ της Μπρέντφορντ τη σεζόν 1994-95.

Μάλιστα, ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να τον αποθεώσει για την επίδοσή του τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο κάποιος αμυντικός να τον σταματήσει.

«Από την αρχή του αγώνα ήταν απίστευτος. Με τη νοοτροπία που έχει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Τον αγαπούν όλοι για αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει. Δεν πέτυχε μόνο τρία γκολ αλλά δεν έχασε τη μπάλα καμία φορά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ασταμάτητος. Δεν υπάρχει κεντρικός αμυντικός που να μπορεί να τον σταματήσει, ακόμα και με… όπλο. Είναι αδύνατο, είναι τόσο δυνατός και γρήγορος».