Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πάμπλο Γκαρσία: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Πάμπλο Γκαρσία: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ και παρά το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση.

«Έτσι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε αναγκάζουν να χάσεις το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Γκαρσία

Για το ματς: «Σήμερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απλά κάναμε κάποια μικρά λάθη σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα. Όπως για παράδειγμα στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και έπρεπε απλά να διώξουμε την μπάλα.

Όπως επίσης και το δεύτερο που δεχθήκαμε ήταν πραγματικά δικό μας λάθος. Έτσι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε αναγκάζουν να χάσεις το παιχνίδι και πραγματικά ήταν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με στόχο να διορθώσουμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας, δεν είναι φυσικά Μπερναμπέου στο οποίο έχω παίξει, αλλά και εδώ είναι ένα πολυτελές γήπεδο, στο οποίο μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν η διακοπή αν θα βοηθήσει την ομάδα του: «Έχουμε παίξει μέχρις στιγμή τρία παιχνίδια, έχουμε πάρει δύο βαθμούς κόντρα σε δυσκολοκατάβλητους αντιπάλους, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα δουλέψουμε σκληρά στην διακοπή που έχουμε. Επίσης έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, τους οποίους θέλουμε να τους εντάξουμε στο σύνολο των υπολοίπων παικτών. Θεωρώ πως είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά θεωρώ πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024