Μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα βρεθεί στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έστειλε ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» καλεί τους φίλους του να σεβαστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά:

«Μετά από την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διενεργήσουν ελέγχους ώστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και να συνεργαστούν τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Στις 20:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει με δύο ισόπαλα αποτελέσματα τη σεζόν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πηγαίνει με στόχο το τρία στα τρία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίνι, Μανσούρ, ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» Τσιγγάρας που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Δικέφαλο, καθώς στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε σχετικός όρος. Νοκ άουτ παραμένει και ο νεαρός Τζοβάρας.

Χωρίς τον Τάισον θα παίξει ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει εκ νέου και τον Τόμας που ακόμη δεν είναι στο 100%.