Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα απόψε για τον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν (vids+pic)

Στην Ελλάδα απόψε για τον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν (vids+pic)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γουίλιαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Γουίλιαν! Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λατινοαμερικάνου σούπερ σταρ είναι ραγδαίες, με τον έμπειρο άσο να έρχεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους Ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που είχε στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού καθώς υπήρχαν πολλές ομάδες που τον ήθελαν, κατάφερε να τον πείσει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη συνέχιση της καριέρας του.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, με τον Γουίλιαν να μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα. Αυτό, μάλιστα, θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να επιβεβαιώνει το ταξίδι του Βραζιλιάνου. «Ο Γουίλιαν ταξιδεύει απόψε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συζητήσει με τους Ερυθρόλευκους την πιθανότητα μετακίνησής του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι 70 φορές διεθνής με την Βραζιλία. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Τσέλσι, έχοντας 339 συμμετοχές και 63 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ είχε περάσει επίσης από Σαχτάρ (221 συμμετοχές – 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές – 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές – 1 γκολ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γουίλιαν προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 37 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Μια ακόμα πολύ καλή σεζόν στην καριέρα του Βραζιλιάνου, ο οποίος αναμφίβολα εάν αποκτηθεί θα αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες κινήσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τον εν δράσει:

Η σχετική ανάρτηση του Ρομάνο:

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024