Τρεις αναμετρήσεις σε Λαμία, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην έδρα της Λαμίας επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-0. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έγιναν οι πρώτοι που έκαναν το 3/3 ξεκινώντας με το απόλυτο των 9 βαθμών που τους φέρνει στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μένοντας στους 4 πόντους και την 5η θέση.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης δεν κατάφερε να λυγίσει τον Αστέρα Τρίπολης μένοντας ισόπαλος 1-1. Συνεπώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε τη δεύτερη απώλεια βαθμών της για φέτος πηγαίνοντας στους 5 βαθμούς και την 3η θέση, ενώ οι Αρκάδες έφτασαν τους 4 πόντους και την 6η θέση.

Τέλος, ο Παναιτωλικός διέλυσε τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο με το ευρύ 3-0 κάνοντας… σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα. Το δύνολο του Γιάννη Πετράκη ανέβηκε στους 3 πόντους και την 7η θέση, ενώ τα «λιοντάρια» θα παραμείνουν τελευταία ως η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό έχοντας τρεις ήττες.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λαμία-Ολυμπιακός 0-3
Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή (1/9):

19:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ
19:30 Βόλος-ΟΦΗ
20:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
22:00 Αthens Kallithea-Παναθηναϊκός