Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – ΟΦΗ 1-3: «Καθάρισαν» οι… νέοι!

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: «Καθάρισαν» οι… νέοι!

Με τρία γκολ από καλοκαιρινά του μεταγραφικά αποκτήματα (Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ), ο ΟΦΗ «πάτησε» με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Σούπερ ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό! Με τους Φούντα, Σενγκέλια να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους και τον Γιουνγκ, που επίσης αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι να βάζει την υπογραφή του, οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-1 του Βόλου για την τρίτη αγωνιστική της Super League και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Σκόρερ ο Φούντας που «άνοιξε λογαριασμό» στο 11ο λεπτό με σουτ μετά από πάσα του Μπαΐνοβιτς. Φούντας και Νους είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές μέχρι την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ «καθάρισε» το ματς.

Από ασίστ του Χατζηθεοδωρίδη στο 50′ ο Σενγκέλια έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά ο Γιουνγκ βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από ασίστ του Νους και ιδανικό τελείωμα με πανέμορφο σουτ. Οκτώ λεπτά πριν το 90′ ο Μεντιέτα, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο για να «γράψει» το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (58′ Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77′ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67′ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5’6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46′ Μεντιέτα)

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53′ Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Σενγκέλια (81′ Θεοδοσουλάκης), Νους (80′ Ριέρα), Γιουνγκ

Only in

«Οι επενδυτές στη Βόρεια Ελλάδα είναι Βούλγαροι από σκιώδεις ομάδες

Το ρεπορτάζ των βουλγαρικών ΜΜΜΕ κάνει και αυτό λόγο για τη δραστηριότητα βουλγαρικών και ρωσικών εγκληματικών οργανώσεων σε τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Θάσος και η Χαλκιδική!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024