Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένας κόφτης που έγινε… Iron man

Ένας κόφτης που έγινε… Iron man

Ο Έσε είναι σημείο αναφοράς για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και παίζει... ασταμάτητα

Το κοντέρ συνεχίζει να γράφει τα χιλιόμετρα του Σαντιάγκο Έσε, από την μέρα που ο Αργεντίνος μέσος έφυγε από τη πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Και μάλλον και το κοντέρ πρέπει να έχει χάσει το… μέτρημα, καθώς ο iron man των πειραιωτών είναι ασταμάτητος και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός είναι παίκτης – βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και από την δική του παρουσία στην μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» εξαρτώνται πολλά.

Ο λατινοαμερικάνος άσος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και χθες στην Λαμία αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση.

Είδηση θα είναι να μην είναι καλός ο Έσε σε κάποιο ματς του Ολυμπιακού κι αυτό φανερώνει το μεγάλα «άλμα» που έκανε ο Αργεντίνος χαφ μέσα σ’ έναν χρόνο.

Συγκρίνοντας τον Έσε που έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι του 2023 με τον Έσε σήμερα, μπορεί εύκολα κάποιος να πει ότι μιλάμε για «άλλον» παίκτη.

Ναι, χωρίς ίχνος υπερβολής μάλιστα καθώς ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έχει «εκτοξεύσει» την αξία του κάνοντας το ένα άλμα μετά το άλλο.

Δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κάποιος άλλον παίκτη που να έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα μέσα σε ένα χρόνο και η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρόφεραν ένα ιδανικό περιβάλλον για να «απογειωθεί» ο Αργεντίνος άσος.

Η βελτίωση του Έσε από παιχνίδι σε παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν ήταν εντυπωσιακή και ο μέσος του Ολυμπιακού συνεχίζει στις ίδιες «στροφές», παίζοντας έναν χρόνο ασταμάτητα στους πειραιώτες.

Θυμηθείτε πέρυσι τον Έσε στο ξεκίνημα της σεζόν και πόσο κομβικός ήταν στο φινάλε, πετυχαίνοντας γκολ στον ημιτελικό του Conference με την Άστον Βίλα στην Αγγλία.

Θυμηθείτε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Φιορεντίνα. Και ήταν αυτός που έκανε και την ασίστ για το γκολ του Ελ Κααμπί με το οποίο γράφτηκε χρυσή ιστορία.

Αυτά και άλλα πολλά έφεραν τον Έσε στην Εθνική Αργεντινής που πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και τώρα ο Αργεντίνος άσος είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Έσε είναι μια ασταμάτητη «μηχανή» στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά και είχε καλή απόδοση και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. Μιλάμε για έναν παίκτη που κατάφερε μέσα σ’ έναν χρόνο να βελτιώσει σε απίστευτο βαθμό την εικόνα του και είναι ξεκάθαρο πως έχει τις δυνατότητες να παίξει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Τέτοιοι παίκτες κάνουν την διαφορά και οι «ερυθρόλευκοι» επένδυσαν στον Αργεντίνο καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι έδωσαν ένα μεγάλο ποσό (κοντά στα 9 εκατ. ευρώ) το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν, καθώς εκτός από την Ουρακάν είχαν δικαιώματα και οι ατζέντηδες του Αργεντίνου άσου.

Είναι όμως προφανές ότι τα λεφτά που έδωσε ο Ολυμπιακός έπιασαν τόπο…

Only in

Στην Κρήτη η θαλαμηγός του θρύλου του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν

Πριν από έξι μέρες η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Μάικλ Τζόρνταν ήταν στη Νάξο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024