Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα κάνει μόνο ο Χάαλαντ!

Αυτά τα κάνει μόνο ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ασταμάτητος και συνεχίζει να σκοράρε κατά ριπάς, απειλώντας ένα μεγάλο ρεκόρ του Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το Λονδίνο, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 3-1 και η πρωταθλήτρια Αγγλίας παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ποιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στην «μάχη» με τα «σφυριά»; Μα θέλει κι ερώτημα;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε πράματα και θαύματα στο Λονδίνο και πέτυχε χατ τρικ, οδηγώντας την ομάδα του στην μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, δείχνοντας με την απόδοσή του, ότι θα είναι και φέτος το μεγάλο «όπλο» της Σίτι για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Εδώ μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χάαλαντ έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο καθώς στα τρία πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ έχει καταφέρει να πετύχει εφτά γκολ.

Κοιτώντας λοιπόν κάποιος τα γκολ των 19 άλλων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα διαπιστώσει ότι καμία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εφτά φορές.

Ο Χάαλαντ όμως μετράει ήδη εφτά γκολ μόνος του και είναι on fire. Εύκολα λοιπόν μπορεί να πει κάποιος ότι αυτά τα κάνει μόνο ο σούπερ σταρ της αγγλικής ομάδας.

Με τέτοιες επιδόσεις από πλευράς Νορβηγού δεν είναι ν’ απορεί κανείς που όλοι «βλέπουν» ξανά την Σίτι πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Το χθεσινό, ήταν το δεύτερο χατ τρικ του Χάαλαντ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ο διεθνής στράικερ της Σίτι είχε πετύχει τρία γκολ και κόνρα στην Ίπσουιτς, τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως ο Χάαλαντ απειλεί ένα μεγάλο ρεκόρ πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, του Κουν Αγκουέρο κι έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να το «σπάσει» την φετινή σεζόν.

Ο Χάαλαντ έχει πετύχει οκτώ χατ τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ ισοφαρίζοντας την επίδοση τριών παικτών (Όουεν, Κέιν, Ανρί) και θέλει ένα ακόμα για να φτάσε τον Ρόμπι Φάουλερ ο οποίος είχε πετύχει εννέα χατ τρικ στην καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα είναι ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος έχει κάνει έντεκα χατ τρικ ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Αγκουέρο με 12.

Έχει όμως μεγάλη σημασία να τονίσει κάποιος ότι ο Χάαλαντ έχει κάνει 0κτώ χατ τρικ μετά από 69 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ για παράδειγμα ο Φάουλερ που έχει εννιά  χατ τρικ χρειάστηκε 379 ματς και ο Σίρερ 441. Ο Αγκουέρο που είναι πρώτος με 12 χατ τρικ χρειάστηκε 275 παιχνίδια.

Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος το επίτευγμα του Νορβηγού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι και πόσο σημαντικός είναι ο διεθνής φορ για την αγγλική ομάδα. Με την φόρα που έχει ο Χάαλαντ είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει Φάουλερ και Σίρερ πριν συμπληρώσει εκατό παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Only in

Τα 3 «μυστήρια» της σύλληψης του CEO του Telegram

Ο Μακρόν, τα αμέτρητα διαβατήρια, ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι αμφιλεγόμενες σχέσεις του ιδρυτή του Telegram με την ρωσική αντιπολίτευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024