Είναι ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπητά πρόσωπα της μικρής οθόνης. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, έναν σεφ που ουκ ολίγες φορές μας έχει γλιτώσει με τις εύκολες και γευστικές συνταγές του, ειδικά όταν θέλουμε να ετοιμάσουμε κάτι γρήγορο την τελευταία στγμή.

Την ίδια ώρα όμως, ο 40χρονος σεφ, κρατάει χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα όσον αφορά την προσωπική του ζωή και λίγα πράγματα θα δουν από τον ίδιο το φως της δημοσιότητας από τις μη επαγγελματικές του δραστηριότητες. Ένα από αυτά ήρθε στις… καθυστερήσεις του καλοκαιριού, καθώς αποφάσισε να μας αποκαλύψει που και πως περνάει τις διακοπές του.

Ο Άκης Πετρετζίκης, περιμένοντας την έναρξη της σεζόν, περνάει λίγες στιγμές ξεκούρασης στη Κάλυμνο – στιγμές, που ωστόσο, δεν μοιάζουν και ιδιαίτερα χαλαρές. Ο γνωστός σεφ αποφάσισε να πάει για αναρρίχηση στο νησι των σφουγγαραδων και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του.

Σε αυτές τον βλέπουμε να φοράει ειδικό κράνος, τους απαραίτητους ιμάντες και παπούτσια αναρρίχησης, ενώ σκαρφαλώνει σε ένα βράχο. «»Αναρρίχηση στην Κάλυμνο» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της ανάρτησής του, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτειά του.