Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: «Έσπασε» πάνω στη σκηνή στη συναυλία της στην Κύπρο

Δέσποινα Βανδή: «Έσπασε» πάνω στη σκηνή στη συναυλία της στην Κύπρο

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, που γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κατά την διάρκεια της ερμηνείας του κομματιού «Μέχρι Μάη μήνα».

Η φετινή χρονιά είναι μια από τις πλέον σημαντικές στη μουσική καριέρα της Δέσποινας Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κλείνει 30 χρόνια πορείας στην ελληνική δισκογραφία και το γιορτάζει με μια σειρά από συναυλίες.

Κάπως έτσι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο, όπου κατά την διάρκεια του live «λύγισε». Συγκεκριμένα, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μέχρι Μάη μήνα» δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τον κόσμο. Όπως έχει πει και σε παλαιότερη συναυλίας, αυτό είναι ένα τραγούδι που έχει συνδέσει και της θυμίζει πολύ τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1999.

Η μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό

Η περιοδεία για τα 30 χρόνια μουσικής πορείας, αναμένεται να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη συναυλία στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στις 21/9 στο Λυκαβηττό, 21 χρόνια μετά το αξέχαστο live που είχε κάνει στο ίδιο μέρος, αποχαιρετώντας τότε προσωρινά το κοινό της στην Ελλάδα.

«Αγαπημένοι μου πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττο! 21 χρονια μετά ξαναπατάω σε αυτήν τη σκηνή! Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά! Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο!Ιδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση!Ιδια κι ακόμα μεγαλύτερη για αυτό το μοίρασμα συναισθημάτων! Δε θα πω αλλα…τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά! 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά!» είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Only in

Οι 5 πιο ανατριχιαστικές δολοφονίες που παρέμειναν άλυτες – Από τη «Μαύρη Ντάλια» έως τον Zodiac

Πολλοί από τους διαβόητους δολοφόνους που έμειναν στην ιστορία έχουν συλληφθεί, ωστόσο κάποιες φρικιαστικές υποθέσεις εξακολουθούν να παραμένουν άλυτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024