Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «καλοκαίρι»; Μα φυσικά παραλία, ήλιος, θάλασσα. Για αυτό, και φέτος, οι περισσότεροι εγχώριοι celebrities αποφάσισαν να τιμήσουν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους, γεμίζοντας τους λογαριασμούς τους στα social media με φωτογραφίες γεμάτες αλμύρα. Όχι, όμως, και για τη Δούκισσα Νομικού.

Η γνωστή επιχειρηματίας και μοντέλο αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία φέτος. Όχι ότι δεν έκανε το πέρασμά της από τις ελληνικές θάλασσα, αλλά οι τελευταίες εβδομάδες το καλοκαίρι της φωνάζει «made in USA». Πριν από λίγο καιρό ανέβασε φωτογραφίες δικές της και της οικογένειά της από το Εθνικό Πάρκο Γελοουστόουν – ένα από τα πιο εντυπωσιακά πάρκα των ΗΠΑ. Και τώρα, που επέστρεψε στην πόλη, μας χάρισε ένα νέο άλμπουμ από τις στιγμές της στη Νέα Υόρκη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και μοντέλο, επισκέφθηκε με την οικογένειά της το Μεγάλο Μήλο και το διασκέδασε. Η καθημερινότητά της περιελάμβανε από ανέμελες δραστηριότητες και έντονες στιγμές στο γυμναστήριο μέχρι βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αγώνες τένις στο πλαίσιο του US Open.

Η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει ένα «διάλειμμα» τριών εβδομάδων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η επιστροφή της την τελευταίες ημέρες στο Instagram είναι εντυπωσιακός.