Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου

Ανάμεσα σε φίλους και συμπαίκτες πόζαρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά την διάρκεια του πάρτι του γάμου του με την Μαράια, με τις πρώτες φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ήταν κάτι που ακουγόταν έντονα όλο το καλοκαίρι, έστω κι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθούσε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ γύρω από τις φήμες για τον γάμο του με την Μαράια, φτάνοντας μέχρι και να λέει on air ότι δεν παντρεύεται αυτός αλλά ο… αδερφός του Κώστας.

Τελικά, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στη Costa Navarino πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή και η δεξίωση, με τον Greek Freak και τη σύντροφό του να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, μετά από περίπου δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά – -τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Και παρά το γεγονός ότι ο σούπερ σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ζητήσει διακριτικότητα στα social media από τους καλεσμένους του, λίγες ώρες μετά το τέλος των τριήμερων εκδηλώσεων διέρρευσαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου.

Εκεί, βλέπουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το διασκεδάζει και να ποζάρει ανάμεσα σε αδέρφια, φίλους και συμπαίκτες. Τις εικόνες τις πόσταρε ο Νίκος Γκίκας και σε αυτές διακρίνονται οι Θανάσης και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, Τζρου Χόλιντεϊ, Δημήτρης Αγραβάνης και Χρήστος Σαλούστρος.

Τα αυστηρά μέτρα και οι VIP καλεσμένοι

Από την περασμένη Πέμπτη τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά, εξασφαλίζοντας ότι κανείς πέρα από τους καλεσμένους και το προσωπικό δεν θα μπορούσε να πλησιάσει στους χώρους όπου θα γινόντουσαν τα πάρτι, ο -διπλός- γάμος και η δεξίωση.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πώς η λίστα των 150-200 καλεσμένων είχε και πάρα πολλούς VIP, όπως οι σταρ του αθλητισμού Λεμπρόν Τζέιμς. Σερένα Γουίλιαμς,  Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, Τζρου Χόλιντεϊ, τους ιδοκτήτες των Μιλγκουίκο Μπακς, αλλά και οι δικοί μας Βασίλης Σπανούλης και Εμμανουήλ Καραλής.

Only in

Οι 5 πιο ανατριχιαστικές δολοφονίες που παρέμειναν άλυτες – Από τη «Μαύρη Ντάλια» έως τον Zodiac

Πολλοί από τους διαβόητους δολοφόνους που έμειναν στην ιστορία έχουν συλληφθεί, ωστόσο κάποιες φρικιαστικές υποθέσεις εξακολουθούν να παραμένουν άλυτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024