Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι και επισήμως παντρεμένοι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA και η αγαπημένη του, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά -τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα- ενώθηκαν το πρωί της Κυριακής (1/9) στην Πύλο με τα δεσμά του γάμου σε στενό κύκλο και με μια διπλή τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας ακολούθησε η δεξίωση του ζευγαριού προς τιμήν των καλεσμένων του.

Κουμπάρος τους ήταν ο στενός φίλος και πρώην συμπαίκτης του «Greek Freak», ο Κρις Μίντλετον.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την ώρα που επέλεξε το ζευγάρι για να παντρευτεί είναι συγκεχυμένες.

Άλλοι λένε ότι ο γάμος τους έγινε το πρωί και άλλοι ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έλαμπαν από ευτυχία και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο Navarino Hills του Costa Navarino.

Οι VIP καλεσμένοι

Ανάμεσα στους 150-200 καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στο Costa Navarino με ιδιωτικές πτήσεις, βρίσκονται και 30 εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα (VVIPs), όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/8) έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παραβρεθούν στον γάμο.

Ακόμη, εκεί βρέθηκαν ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη.

Η δεξίωση

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή (30/8) όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», ενώ χθες ακολούθησε το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Το απόγευμα της Κυριακής (1/9) ο Γιάννης και η Μαράια κατευθύνθηκαν στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή του Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ, με θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, για τη δεξίωση, όπου η αγάπη τους εορτάστηκε παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων.

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο, Γιώργο Παπαδόγαμβρο

Οι απαιτήσεις για την ιδιωτικότητα ήταν εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφάλιζαν ότι κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει το μέρος της δεξίωσης, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό, ενώ κατά πληροφοφίες ο μόνος τρόπος για να πλησιάσει κάποιος ήταν μέσω… drone.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονταν για τον γάμο είχαν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Το γαμπριάτικο κοστούμι και το μενού

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο, Γιώργο Παπαδόγαμβρο, που έχει επιμεληθεί το κοστούμι του. Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media.

Όσον αφορά το μενού, περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με πατάτες, σπαράγγια και τρούφα, νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες. Οι επιλογές για το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο κρασί του. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.