Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με οικοδεσπότες τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο κορυφαίος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς ένιωσε όταν είδε να κυκλοφορεί στον τύπο η πρώτη του «παπαράτσικη φωτογραφία» ενώ βρισκόταν στην Αίγινα με την οικογένεια του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία, που δεν είχα δώσει και κανένα δικαίωμα, που ήμουν σε ένα νησί, την Αίγινα, και είδα τη φωτογραφία με την πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου και το καροτσάκι να πηγαίνω, σκέφτηκα “πότε με έβγαλε αυτός, που ήταν;” (…)Με φόβισε αυτό. Με φοβίζει το ότι γίνεται κάτι και αυτό θα μείνει στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια ζωή, για πάντα. Ή μπορεί να έχεις δώσει μια συνέντευξη και ενώ μπορεί να είναι άλλο το θέμα της συνέντευξης, η επικεφαλίδα να είναι κάτι που να μην έχει σχέση με τη συνέντευξη».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παράτολμα εφηβικά του χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, καβαλούσε μηχανάκια στο χωριό του, χωρίς κράνος και παπούτσια και τριγύρναγε παντού. «Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου. Αν σκεφτώ ότι στα 12-13 μου οδηγούσα μηχανή που δεν το ξέρανε οι γονείς μου, στο χωριό, χωρίς κράνος, με παντόφλα για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό, ή ότι έπαιρνα τις μηχανές των φίλων μου… Ήταν επικίνδυνο στα 12, 13, 14 χρονών, δεν έχεις εμπειρία», ανέφερε.

Ωστόσο, οι δικές του παιδικές ατασθαλίες, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχουν επηρεάσει το πώς προσεγγίζει την πατρότητα. «Έχει να κάνει με το πόση εμπιστοσύνη έχεις στο παιδί σου. Βλέπεις ότι το παιδί από μόνο του έχει ένα μέτρο στο πώς συμπεριφέρεται στη ζωή του. Δεν είναι θέμα του να είσαι ατρόμητος. Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο. Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν όλα αυτά που έκανα κι εγώ, πρέπει να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πώς είναι η ζωή. Ίσα-ίσα που τους προτρέπω να κάνουν πράγματα και να κάνουμε και πράγματα μαζί», είπε.

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram