Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης – Μάκμπεθ: Το τετραήμερο γλέντι, οι όρκοι αγάπης και το «δεν θα σε προδώσω» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης – Μάκμπεθ: Το τετραήμερο γλέντι, οι όρκοι αγάπης και το «δεν θα σε προδώσω» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ αντάλλαξαν όρκους αγάπης στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, σε ένα τετραήμερο γαμήλιο γλέντι με το οποίο επισφράγισαν τον γάμο που είχαν κάνει στις ΗΠΑ.

Επί 11 μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ σχεδίαζαν την τελετή που θα πραγματοποιούσαν στην Κρήτη και με την οποία θα επισφράγιζαν τον γάμο που είχαν πραγματοποιήσει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Μπροστά σε συγγενείς, στενούς φίλους και συνολικά περίπου 150 καλεσμένους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του, αντάλλαξαν την περασμένη Παρασκευή όρκους αγάπης, αφοσίωσης και σεβασμού ο ένας στον άλλον. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι όρκοι κράτησαν 10 λεπτά από τον καθένα, ενώ φήμες λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε «δεν θα σε προδώσω ποτέ», υπό τη συνοδεία ορχήστρας όπου μουσικοί έπαιζαν βιολί.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση σε βίλα με φόντο τον κόλπο της Σούδα, όπου το ζευγάρι και οι φίλοι τους διασκέδασαν υπό τους ήχους του γνωστού DJ Antonis Dimitriadis. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ζευγάρι και καλεσμένοι δεν δίστασαν να πέσουν στη πισίνα της βίλας ακόμα και με τα ρούχα τους.

Η αρχή του τετραήμερου γλεντιού είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη με μια χαλαρή συγκέντρωση μεταξύ του ζευγαριού, συγγενών και στενών φίλων, ενώ τη 2η μέρα παρέθεσαν δείπνο σε φίλους τους που είχαν έρθει από τις ΗΠΑ και σε έλληνες επιχειρηματίες. Το τετραήμερο γλέντι ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Τα μέτρα ήταν δρακόντεια στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε τόσο η τελετή όσο και η δεξίωση, με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει ζητήσει να σεβαστούν οι προσωπικές τους στιγμές.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ - Η δεξιά της Δεξιάς, που αγκάλιασε (τρις) ο Μητσοτάκης του γυρνά την πλάτη

Αιμορραγία της ΝΔ προς την ακροδεξιά, αποτέλεσμα των πολιτικών που... αγκάλιασε τρεις φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ισχυρές αντιδράσεις για τις πολιτικές της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024