Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, έχοντας δίπλα του αγαπημένους συγγενείς και φίλους που ταξίδεψαν στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα για τον γάμο τους και να βρεθούν δίπλα τους στην ευτυχισμένη στιγμή της προσωπικής ζωής τους.

Τι φόρεσε το ζευγάρι

Οι δύο τους παντρεύτηκαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου, στην Αγία Νάπα με κουμπάρους τους Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και τη στιλίστρια, Άντρια Παχίτη.στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου, στην Αγία Νάπα με κουμπάρους τους Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και τη στιλίστρια, Άντρια Παχίτη.

Ο γαμπρός επέλεξε να φορέσει ένα chic black & white tuxedo.

Η όμορφη νύφη επέλεξε να φορέσει μια ρομαντική δημιουργία με κεντημένα λουλούδια και cut outs, που φέρει την υπογραφή, της δημοφιλούς Κύπριας σχεδιάστριας, Έφης Παπαιωάννου. Στα μαλλιά της επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ πέπλο.

Οι επώνυμοι φίλοιι τους στο πλευρό του ζευγαριού

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, η Ιφεγένεια Τζόλα και η Βάσια Παναγοπούλου με την κόρη της, ήταν μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου βρέθηκε και ο Γιάννης Λάτσιος,

Το «παρών» στον γάμο έδωσε η τηλεοπτική Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», Κάθριν Κέλι Λανγκ.