Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάλμα Χάγιεκ γίνεται 58 ετών και χορεύει ανέμελη σε γιοτ – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Η Σάλμα Χάγιεκ γίνεται 58 ετών και χορεύει ανέμελη σε γιοτ – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Μία εβδομάδα νωρίτερα, η Χάγιεκ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες απεικονίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο της Ίμπιζα, ενώ φοράει ένα κίτρινο μπικίνι, μεγάλα γυαλιά ηλίου και κοσμήματα.

Σε ένα βίντεο που φαίνεται να τραβήχτηκε στις διακοπές της και δημοσιεύτηκε στο Instagram την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, η Σάλμα Χάγιεκ χόρεψε ακούγοντας το τραγούδι «Beso (Fruta Fresca)» των Carlos Vives και Wakyin ενώ βρισκόταν σε ένα γιοτ.

Η Χάγιεκ, η οποία γιορτάζει τα 58α γενέθλια της σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, φορούσε ένα λευκό καφτάνι πάνω από το μαγιό της, καθώς χόρευε υπό τους ήχους της μουσικής, με ένα εντυπωσιακό θαλάσσιο σκηνικό πίσω της.

«Αυτό ήταν το καλοκαιρινό μου τραγούδι για το 2024», έγραψε, πριν προσθέσει την ισπανική μετάφραση: «Esta fue mi canción del verano de 2024» και κάνοντας tag τους καλλιτέχνες.

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram του, ο Κολομβιανός τραγουδιστής Vives, 63 ετών, έγραψε μεταξύ άλλων: «Σε αγαπώ και [δεν φαντάζεσε] τι ευτυχία μου χάρισε το γεγονός ότι βρήκα αυτό το βίντεο», στα ισπανικά.

«LA REINA», έγραψε ο Wakyin για το ίδιο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα Instagram Stories του και μεταφράζεται ως «η βασίλισσα».

«Κίτρινο μπικίνι + λευκά μαλλιά»

Μία εβδομάδα νωρίτερα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες την βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο της Ίμπιζα, ενώ φοράει ένα κίτρινο μπικίνι, μεγάλα γυαλιά ηλίου και κοσμήματα, ποζάροντας σε ένα γιοτ μπροστά από ένα γραφικό σκηνικό.

«Κίτρινο μπικίνι + λευκά μαλλιά = τέλειος συνδυασμός», έγραψε η πρωταγωνίστρια του Magic Mike’s Last Dance στη λεζάντα των στιγμιότυπων, στα οποία φαίνονται τα λευκά μαλλιά της, καθώς στέκεται δίπλα από μια ισπανική σημαία.

Και την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, δημοσίευσε μια selfie με τον συνάδελφό της Τζεράρντ Μπάτλερ και έγραψε: «Τίποτα καλύτερο από απροσδόκητες συναντήσεις με φίλους στις διακοπές ☀️», στα αγγλικά και στα ισπανικά.

*Με πληροφορίες από: People

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024