Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι και πιεστικοί. Από την άνοιξη έδιναν και έπαιρναν οι φήμες ότι ο γάμος ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ περνάει κρίση, με τα μίντια να γράφουν όλα τα πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να συμβαίνει στη σχέση τους.

Τελικά την απάντηση την έδωσαν η pop star και ο γνωστός ηθοποιός, με την πρώτη να καταθέτει αίτηση διαζυγίο δύο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους. Από τότε άνθρωποι από το στενό τους κύκλο έχουν εμφανιστεί σε sites αποκαλύπτωντας λεπτομέρειες του παρασκηνίου: από τη μια ιστορίες που πότε αφορούσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Άφλεκ και από την άλλη την υπερβολικά λαμπερή και κοινωνική ζωή της Λόπεζ.

Η ουσία είναι ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και πλέον το πρώην ζευγάρι μιλάει μέσω των δικηγόρων του. Και την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να περνάει αρκετό χρόνο με την 36χρονο Κικ Κένεντι, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το διαζύγιο ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για την JLo, με εκείνη να είναι απογοητευμένη.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε ιδιαίτερα στην 55χρονη pop star, η οποία αποφάσισε να απαντήσει (τόσο στα ρεπορτάζ όσο και στη ζωή του Μπεν Άφλεκ) με μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πότε φορώντας αποκαλυπτικό μαγιό, πότε ποστάροντας φράσεις, όπως «όλα εκτυλίσσονται με θεϊκή τάξη» και πότε απολαμβάνοντας χαλαρά ένα παγωτό, η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε να δείξει σε όλους ότι είναι μια χαρά και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον χωρισμό της.