Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Τα ζώδια σήμερα: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Από όλα έχει η μέρα: από παιχνίδια δύναμη και εξουσίας μέχρι ηρεμία και διαλογισμό. Διαλέγεις και παίρνεις - Τα ζώδια σήμερα

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, η Δευτέρα σε βρίσκει σε εξαιρετική κατάσταση. Η ψυχολογία σου έχει ανέβει σημαντικά και αυτό σου δίνει δύναμη και φιλοδοξίες στα επαγγελματικά σου. Ιδιαίτερα εφευρετικό σε βρίσκουν συνάδελφοι και φίλοι καθώς βρίσκεις τρόπους να πραγματώσεις κάθε σου στόχο.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου είναι σε φάση ίασης. Επουλώνεις πληγές του παρελθόντος.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν να έχεις κι ένα δεύτερο πλάνο, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια δυσκολία στα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Γαλήνη επιτέλους, Ταύρε μου. Εσωτερική ισορροπία σε διακατέχει και έτσι φέρεις εις πέρας όλους σου τους στόχους. Η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε τάξη. Απολαμβάνεις μια αρμονική σύνδεση με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Το κουράζεις λίγο τελευταία. Χαλάρωσε, μην σκέφτεσαι τόσο- τσάμπα φαιά ουσία. Αν χαλαρώσεις, θα βρεις πιο εύκολα αυτό που ζητάς.

Δίδυμος

Η Δευτέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές υποθέσεις που άφησες ανοιχτές. Κάτι πρέπει να αλλάξεις στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου. Βέβαια, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες αναπτύσσονται και χτίζεις γερά θεμέλια στις σχέσεις σου.

Στα θετικά: Επουλώνεις τις πληγές σου συναισθηματικά. Είτε είσαι με έναν άνθρωπο που σου παρέχει την ασφάλεια που ζητάς, είτε θα γνωρίσεις κάποιον ακριβώς έτσι.

Στα αρνητικά: Αν και τα οικονομικά σου δεν πάνε και φοβερά και θα χρειαστεί υπομονή για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες, θα μπουν όλα σε τάξη σύντομα.

Καρκίνος

Νέο άνθρωπο σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, αγαπημένε μου Καρκίνε. Αναθεωρείς λέξεις, πράξεις, στιγμές, στόχους, συναισθήματα. Χτίζεις γερές βάσεις σε κάθε επίπεδο.

Στα θετικά: Έρχεσαι πολύ κοντά με του δικούς σου ανθρώπους, ενώ και στα οικονομικά σου βρίσκεις τα κατάλληλα πατήματα

Στα αρνητικά: Ευχαριστήσου μια ξέγνοιαστη, παραδόξως, Δευτέρα.

Λέων

Φίλε Λέοντα, έρχεσαι αντιμέτωπος με εσωτερικές σου ανάγκες, σήμερα Δευτέρα. Εξετάζεις το πώς θα μπορέσεις να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητά σου πιο εργονομικά. Ίσως σου μπαίνουν ιδέες να αποκτήσεις κάποιο ζωάκι συντροφιάς.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου παίρνουν ορθή πορεία και αισθάνεσαι την ασφάλεια πως τα συναισθήματά σου δεν πάνε στράφι.

Στα αρνητικά: Πρέπει να βάλεις όρια στη δουλειά σου και σου φανερώνεται για άλλη μια φορά.

Παρθένος

Δυναμικές αλλαγές θα κάνεις στη ζωή σου, Παρθένε. Με την εκκίνηση της εβδομάδας καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα πλάνα σου από κάθε άποψη.

Στα θετικά: Επιτέλους η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε τάξη. Οι ανάγκες σου γίνονται σεβαστές εφόσον βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Στα αρνητικά: Επιτέλους μια μέρα που προσφέρεται για αν χαλαρώσεις από τα αρνητικά. Απόλαυσέ το.

Ζυγός

Ιδιαιτέρως εξωστρεφή και εκφραστικό σε βρίσκει η Δευτέρα, καλέ μου Ζυγέ. Αναθεωρείς τη στάση σου απέναντι στον κόσμο που σε περιβάλει και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι.

Στα θετικά: Βάζεις όρια στα ερωτικά σου και δεν το διαπραγματεύεσαι. Στα οικονομικά σου παρουσιάζεις φοβερή εξέλιξη.

Στα αρνητικά: Η όλη διαπραγμάτευση μπορεί να σου φέρει μια αρχική εσωτερική αναμπουμπούλα. Πάρε το χρόνο σου, απόλαυσε έναν περίπατο, και θα δικαιωθείς.

Σκορπιός

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει καχύποπτο απέναντι σε όσα σου λένε οι άλλοι. Μεταβάλεις τις ανάγκες σου βάσει αυτού του προαισθήματος. Πρόσεξε μην αδικήσεις κάποιον απλά γιατί τον πήρε η μπάλα.

Στα θετικά: Κάνεις ενδοσκόπηση και βρίσκεις τρόπους να χαλαρώνεις.

Στα αρνητικά: Η φάση καχυποψίας σου δεν λειτουργεί στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη στους συναδέλφους σου και θα δεις ότι τους αδίκησες.

Τοξότης

Η αρχή τη εβδομάδας προσφέρεται για επικοινωνία και νέα πλάνα. Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και σκέψου αναφορικά με ζητήματα που δεν έχεις βρει ακόμη λύσεις.

Στα θετικά: Γερές βάσεις μπαίνουν στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου, αγαπημένε μου Τοξότη. Ό,τι σε απασχολούσε βρίσκει επιτέλους το δρόμο του.

Στα αρνητικά: Δεν διαχειρίζεσαι ακόμη τα οικονομικά σου όπως θα ήθελες, αλλά αν κάνεις λίγο υπομονή, όλα θα μπουν σε τάξη. Η αυθορμησία σου εκφράστηκε το καλοκαίρι, αλλά θα το μαζέψεις.

Αιγόκερως

Με νέο αέρα ξεκινά η εβδομάδα σου αρχές Σεπτέμβρη, αγαπητέ Αιγόκερε. Ανοίγεις νέες σελίδες αποφασιστικά πλέον.  Ιδιαιτέρως προσεκτικά διαχειρίζεσαι όλες τις νέες αποφάσεις σου και αυτό θα σου βγει σε καλό.

Στα θετικά: Γυρίζεις τις πλάτες σου στο παρελθόν και έρχεσαι αντιμέτωπος με τις πραγματικές σου ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεις ένα νέο μέλλον όπως ακριβώς το θες.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην ενθουσιαστείς κατευθείαν από τις αλλαγές που θα δεις να γίνονται, λόγω της αλλαγής πλεύσης σου. Έτσι μπορεί να κάνεις κάποιο στραβοπάτημα.

Υδροχόος

Σου φεύγει ένα βάρος, καλέ μου Υδροχόε σήμερα. Βρίσκεις επιτέλους το θάρρος να αντιμετωπίσεις φοβίες και ανασφάλειες. Σαν Φοίνικας που γεννιέται ξανά από τις στάχτες του φαντάζεις στους γύρω σου.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου οι στόχοι σου τακτοποιούνται.

Στα αρνητικά: Προτιμάς την απομόνωση καθώς κάποιες από τις σχέσεις σου ανακαλύπτεις πως είναι κάπως επιφανειακές.

Ιχθύς

Συναισθηματική φασίνα ξεκινάς σήμερα, φίλε Ιχθύ. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Απομακρύνεσαι από κενές σχέσεις και αναζητάς νέες και ουσιαστικές. Προφανώς, αυτό συμβαίνει σε ένα πλαίσιο ενδοσκόπησης καθώς κατανοείς τις δικές σου ανάγκες σε βάθος.

Στα θετικά: Απομακρύνεσαι από τοξικές σχέσεις και χτίζεις νέες, ουσιαστικότερες, που σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Στα αρνητικά: Δεν εκφράζεις τις ανάγκες σου στον κοινωνικό σου κύκλο κι έτσι δεν τους αφήνεις να σε βοηθήσουν όσο θέλουν, αλλά ούτε και όσο χρειάζεσαι.

Only in

Πώς η υπερθέρμανση των θαλασσών αλλάζει τη «συμπεριφορά» των ψαριών

Κλασικό παράδειγμα της μετακίνησης των ψαριών, λόγω της υπερθέρμανσης, είναι τα είδη που έρχονται από τη Λεβαντίνη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024