Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Στο νοσοκομείο νεαροί που κατανάλωσαν «ζελεδάκια μανιταριών» – Τα αγόρασαν από πανηγύρι

Βόλος: Στο νοσοκομείο νεαροί που κατανάλωσαν «ζελεδάκια μανιταριών» – Τα αγόρασαν από πανηγύρι

Οι τρεις νέοι, ηλικίας 18, 19 και 26 ετών, κατέρρευσαν στη μέση του δρόμου - Τα ζελεδάκια, που στη συσκευασία έγραφαν «magic mushroums», κατασχέθηκαν και διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία παρέα νεαρών -δύο κορίτσια και ένα αγόρι- αφότου κατανάλωσαν ζελεδάκια μανιταριών που αγόρασαν από πανηγύρι στον Αλμυρό του Βόλου.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν οι τρεις νέοι -δύο κορίτσια 18 και 19 ετών και ένας 26χρονος- αγόρασαν και κατανάλωσαν ζελεδάκια από πανηγύρι του Αλμυρού, τα οποία έγραφαν την επωνυμία «magic mushroums».

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά κι ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο του Αλμυρού, και οι τρεις σωριάστηκαν στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Και οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον πατέρα του 26χρονου μάλιστα να αναφέρει πως ο γιος του βρισκόταν για ένα διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Στη συσκευασία αναγραφόταν η επωνυμία «magic mushroums», αλλά όχι η ποσότητα κάνναβης που περιείχαν, σύμφωνα με μαρτυρία

Οι τρεις νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η μια κοπέλα πήρε εξιτήριο χθες, ενώ η άλλη νεαρή και το αγόρι εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

«Κινδύνευσε η ζωή του» – Τι λέει ο πατέρας του 26χρονου

Ο πατέρας του 26χρονου, μίλησε στο Live News του MEGA και όπως είπε χαρακτηριστικά, ο γιος του ήταν για ένα 24ωρο σε κώμα.

«Ένα 48ωρο είχαμε. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ χάλια ήταν σαν (να είχε πέσει) σε κώμα. Από το βράδυ που έγινε μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ. Κάτι για ζελεδάκια. Δεν ξέρω τώρα τι έγινε εκεί πέρα, τι είναι αυτά, δεν τα γνωρίζω. Κυκλοφορούν, έχουν μερικά χρόνια. Τα άλλα τα παιδιά από την παρέα, ήρθαν και οι τρεις στο νοσοκομείο αλλά οι δύο ήταν πολύ χάλια. Μάλλον πρέπει να ήπιαν κιόλας, σίγουρα. Μας είπαν να προσέχει, να μην το ξανακάνει άλλη φορά γιατί κινδύνεψε η ζωή του. Αυτόν τον συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο αυτά τα ζελεδάκια. (Ο γιος μου) Δεν είχε κάνει καμία φορά τίποτα, ούτε κάπνιζε να φανταστείτε».

Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί έρευνα, ενώ οι συσκευασίες και τα περιεχόμενά τους κατασχέθηκαν, και αναμένεται η χημική ανάλυση που θα δείξει εάν τι περιείχαν.

«Πήρα μόνο ένα και έτρεμα, δύο μέρες ήμουν σε λήθαργο» – Μαρτυρία στο Live News

«Τα ζελεδάκια αυτά ήταν κόκκινα και είχαν γεύση φράουλα ή κεράσι. Μου τα έδωσαν οι φίλοι μου και μου είπαν ότι είναι νόμιμα. Ήξερα ότι είναι ζελεδάκια κάνναβης. Πήρα μόνο ένα και άρχισα να νιώθω τρέμουλο. Δύο μέρες ήμουν χάλια και είχα πέσει σε λήθαργο. Ο ιδιοκτήτης του πάγκου στο παζάρι είπε στην παρέα μου «πάρτε ό,τι θέλετε». Δεν ξέρω αν πλήρωσαν για τα ζελεδάκια. Υπέθεσα ότι είναι νόμιμα επειδή ήταν προς πώληση αλλά έπειτα μάθαμε ότι στη συσκευασία τους δεν αναγραφόταν η ποσότητα που περιείχαν», περιέγραψε άλλη μαρτυρία στο Live News.

Only in

Οι άνθρωποι έκαναν κοκαΐνη το 1600 σύμφωνα με έρευνα – Μασούσαν φύλλα κόκας ή την κατανάλωναν σαν τσάι;

Ερευνητές που μελέτησαν μια κρύπτη στο Μιλάνο διαπίστωσαν ότι το φυτό της κόκας μπορεί να χρησιμοποιούνταν «για ψυχαγωγικούς σκοπούς».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024