Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια του για να αποκαλυφθούν όλοι όσοι έχουν μερίδιο ποινικής ευθύνης

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη επισκέφθηκε και ενημέρωσε σε ανθρώπινο επίπεδο και επίπεδο διαδικασιών, όπως είπε και ο ίδιος, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια του για να αποκαλυφθούν όλοι όσοι έχουν μερίδιο ποινικής ευθύνης σε αυτή την υπόθεση που πλήρωσε το παιδί του με τίμημα την ίδια του την ζωή.

«Έχω εμπιστοσύνη»

«Σήμερα έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πως εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών. Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη. Αύριο αναμένουμε τον επίσημο φορέα για τον τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο».

«Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων»

«Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φως»

Συνεχίζοντας ο πατέρας του 19χρονου τόνισε: Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φως. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος. Τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις… Έδωσα φάκελο στην εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ - Η δεξιά της Δεξιάς, που αγκάλιασε (τρις) ο Μητσοτάκης του γυρνά την πλάτη

Αιμορραγία της ΝΔ προς την ακροδεξιά, αποτέλεσμα των πολιτικών που... αγκάλιασε τρεις φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ισχυρές αντιδράσεις για τις πολιτικές της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024