Εδώ και πολλά χρόνια οι χρήστες των Android συσκευών έπρεπε να περιμένουν να εγκατασταθεί μία εφαρμογή πριν ενημερώσουν ή εγκαταστήσουν μια άλλη. Τον περασμένο Απρίλιο αυτό άλλαξε και η Google έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να εγκαθιστούν ταυτόχρονα δύο εφαρμογές.

Το καλοκαίρι του 2024 ο κολοσσός της τεχνολογία προχωρά σε ακόμη μια αλλαγή.

Σταδιακά θα φτάνει στους χρήστες η αλλαγή

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GSMarena, οι χρήστες Android μπορούν να εγκαταστήσουν ή να ενημερώσουν τρεις εφαρμογές ή παιχνίδια ταυτόχρονα μέσα από το Play Store.

Σύντομα όλοι οι χρήστες Android θα μπορούν να εγκαταστήσουν ή να ενημερώσουν τρεις εφαρμογές ή παιχνίδια ταυτόχρονα μέσα από το Play Store

Ταυτόχρονα τρεις εφαρμογές στο Android

Εάν έχετε περισσότερες από τρεις εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση και επιλέξετε την επιλογή «ενημέρωση όλων/update all» η συσκευή σας θα κατεβάζει/ενημερώνει τρείς εφαρμογές ταυτόχρονα. Και αν έχετε περισσότερες, θα μένουν σε εκκρεμότητα έως ότου τελειώσει κάποια από τις τρεις.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα εξοικονομεί χρόνο σε όλους.

Η Google δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτή την αλλαγή, αλλά όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης πολλοί χρήστες την έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.

Σε όσους/ες δεν εμφανίζεται ακόμη η αλλαγή ο καλύτερος σύμβουλος είναι η υπομονή καθώς διατίθεται σταδιακά.