Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μαγνήτισε τα βλέμματα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, συνδυάζοντας τη νοσταλγική μόδα με τη διαχρονική κομψότητα και το σεξαπίλ. Το Σάββατο το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Battleground του Gianni Amelio, φορώντας ένα εκπληκτικό φόρεμα Gucci by Tom Ford από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2004. Το φόρεμα ήταν βαμμένο στο viral χρώμα του καλοκαιριού, το brat green, μια απόχρωση που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της EmRata ανέδειξε τη θηλυκότητα με το βαθύ ντεκολτέ του και τις διάφανες λεπτομέρειες στο μπούστο. Τα κρόσσια στο στρίφωμα πρόσθεσαν μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ η ανοιχτή πλάτη, με μια μοναδική λωρίδα υφάσματος να καλύπτει τη σπονδυλική της στήλη, έδωσε μια αισθησιακή νότα στη συνολική εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Συμπληρώνοντας το σύνολο, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε διαμαντένια κοσμήματα Pasquale Bruni, που πρόσθεσαν λάμψη και κομψότητα. Τα καστανά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρά κύματα, και το μακιγιάζ της, με γυαλιστερά nude χείλη και χάλκινη σκιά ματιών, δημιούργησαν μια εμφάνιση που ισορροπούσε τέλεια ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ένα σύγχρονο είδωλο της μόδας, που γνωρίζει πώς να συνδυάζει το παλιό με το νέο και να δημιουργεί τάσεις που εμπνέουν.