Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Το χρονικό της σχέσης της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια

Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Το χρονικό της σχέσης της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τους Λίαμ Τσαρλς και Μάβερικ Σάι (γεννήθηκαν το 2020 και 2021 αντίστοιχα) και την ενός έτους Εύα Μπρουκ.

Τις τελευταίες ώρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Πύλο και συγκεκριμένα στο Costa Navarino, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και διάσημων αθλητών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές, μια θρησκευτική και μια καθολική. Στην τελετή του λαμπερού γάμου έδωσαν το παρών 200 περίπου καλεσμένοι και 30 VIP από τον αθλητικό χώρο ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παραβρεθούν στον γάμο.

Ακόμη, εκεί βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής. Στη Μεσσηνία βρίσκεται και ο LeBron James. Ο ίδιος, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη, ενώ παρούσα ήταν και η Serena Williams.

Ο σταρ του NBA κατέφθασε με την Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα ενώ έπεσαν πυροτεχνήματα. Το Σάββατο ακολούθησε το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Ποια είναι η Μαράια Ρίντλσπριγκερ

Η 32χρονη πλέον Μαράια έπαιζε βόλεϊ για την ομάδα του γυμνασίου της και βραβεύτηκε ως η «καλύτερη αθλήτρια», παίρνοντας το βραβείο Junior League Senior Girl Athlete Award. Αργότερα συνέχισε ως μεγάλο ταλέντο στην ομάδα του πανεπιστημίου της. Με τα εξαιρετικά της ρεκόρ, η Μαράια έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, όπως «Αμερικανή αμυντική παίκτρια της εβδομάδας» στην καλύτερη αγωνιστική χρονιά της.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2016, όταν ο Γιάννης βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations». Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls». Τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά και κοινή ήταν και η παρέα τους μέσα από την οποία γνωρίστηκαν.

Το σπάνιο ξέσπασμα της Μαράια σε hate σχόλια

Προτεραιότητά της είναι τα τρία παιδιά τους: Το ζευγάρι έχει δύο γιους τους Λίαμ Τσαρλς και Μάβερικ Σάι (γεννήθηκαν το 2020 και 2021 αντίστοιχα) και την ενός έτους Εύα Μπρουκ. Πριν από αρκετά χρόνια η Μαράια είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εμφάνιση και την σχέση της με τον Γιάννη. Αν και δεν παίρνει θέση, ήταν μία από τις σπάνιες φορές που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ανάρτησή της στο X (Twitter).

«Είδα κάποια άσχημα σχόλια για εμένα, αλλά σε τέτοιες στιγμές αδυναμίας προσπαθώ πάντα να θυμάμαι πως είμαι καλά. Δεν είμαι τέλεια και σίγουρα δεν είμαι μοντέλο της Victoria’s Secret, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη επειδή με αγαπά, γι’ αυτό ακριβώς που είμαι, ο πιο όμορφος και χαρισματικός άνθρωπος (Γιάννης Αντετοκούνμπο), όπως και η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που μου αναπτερώνουν το ηθικό και με υποστηρίζουν.

Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί κρατάω τη ζωή μου ιδιωτική και εξηγώ πως είναι, απλώς, επειδή επιλέγω να εκθέτω τη ζωή μου σε όσο το δυνατόν λιγότερη αρνητικότητα. Χρησιμοποιώ το X σαν εργαλείο για να μεταδώσω θετική ενέργεια και να ενθαρρύνω άλλους και το Instagram είναι ένας προσωπικός χώρος για ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Οι φιλανθρωπίες και το επιχειρηματικό της βήμα

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο όμως έχουν κάνει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Το 2022 ίδρυσαν το Charles Antetokounmpo Family Foundation με σκοπό να υποστηρίξουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην τοπική τους κοινότητα του Μιλγουόκι και σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ εκτός από υποστηρικτική σύζυγος και μητέρα είναι και επιχειρηματίας. Τον Μάιο του 2021, η ίδια λάνσαρε τη δική της επωνυμία ρούχων Sincerely, Mariah, μια συλλογή από κομμάτια σαλονιών εμπνευσμένα «από όλους τους αξιόλογους ανθρώπους» που γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by @caff.foundation

«Ήξερα πως αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για μένα. Ήξερα ότι αυτό θα με βοηθήσει να νιώσω ο εαυτός μου», είχε τονίσει η ίδια καθώς η ιδέα για το brand γεννήθηκε στο μυαλό της εν μέσω της πανδημίας COVID-19 όταν ήταν ακόμη μια νέα μαμά.

* Πηγή: Grace

Only in

Τι απειλεί την ανθρωπότητα για πρώτη φορά μετά από 60.000 χρόνια

Αν είστε 55 ετών ή νεότεροι, είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 60.000 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024