Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε ο 24χρονος γιος του, Όμηρος

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε ο 24χρονος γιος του, Όμηρος

Χαμογελαστός, ήπιων τόνων, ευγενικός και με ασορτί outfit με τον διάσημο πατέρα του, ο Όμηρος δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

Φέρνοντας μια ανάσα λάμψης στη «μαύρη επικαιρότητα» των τελευταίων πολλών μηνών, το Φεστιβάλ Βενετίας φιλοξενεί Χολιγουντιανούς celebrities, τέχνη, κινηματογράφο, αλλά και πλούσιο θέαμα. Η χθεσινή ημέρα είχε μπόλικο ενδιαφέρον αφού πέρα από τα τρυφερά βλέμματα ανάμεσα σε Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ και την επίσημη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν στο κόκκινο χαλί, είχαμε και μια οικογενειακή υπόθεση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ μετέτρεψε το κόκκινο χαλί σε οικογενειακή υπόθεση, αφού εμφανίστηκε με τον 24χρονο γιο του, Homer και την σύζυγό του, Alejandra Silva. Tα βλέμματα ωστόσο στράφηκαν στον 24χρονο Όμηρο, ο οποίος συνόδεψε τον διάσημο πατέρα του στη Βενετία.

Τι και αν το ζευγάρι Ρίτσαρντ Γκιρ – Αλεχάντρα Σίλβα αγκαλιάστηκε στο κόκκινο χαλί, αντάλλαξε φιλιά και ο Γκιρ γονάτισε μπροστά στην σύντροφό του, τα media μιλούν για τον γοητευτικό γιο του, ο οποίος απόλαυσε το κόκκινο χαλί δίπλα στο πλευρό του ηθοποιού και της συζύγου του.

Χαμογελαστός, ήπιων τόνων, ευγενικός και με ασορτί outfit, ο Όμηρος δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να κερδίσει την καρδιά του κοινού, που βρέθηκε από κοντά, αλλά και στο διαδίκτυο. Η εμφάνισή του ήταν αρκετή για να γίνει viral –τόσο εύκολα, τόσο απλά. Αν και η ομοιότητα με τον πατέρα του δεν είναι ολοφάνερη, μπορεί κανείς να διακρίνει τη γοητεία και των δύο. Για τη συγκεκριμένη περίσταση, πατέρας και γιος επέλεξαν μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Ηοmer, είναι ελληνικό όνομα, δηλαδή Όμηρος.

Εν τω μεταξύ, η 41χρονη σύζυγος του ηθοποιού Αλεχάντρα Σίλβα επέλεξε ένα λευκό σατέν, μάξι φόρεμα με σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και διακριτικά κοσμήματα. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα παντρεύτηκαν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και αργότερα απέκτησαν δύο γιους, τον Αλέξανδρο, που είναι 5 ετών και τον 4χρονο Τζέιμς.

Ο Ρίτσαρντ έχει αποκτήσει τον 24χρονο γιο του, Όμηρο με την πρώην σύζυγό του και μοντέλο Κάρεϊ Λόουελ και αποφάσισε να του δώσει το όνομα των παππούδων του καθώς και το θιβετιανό όνομα «Jigme» – που είναι το δεύτερο όνομά του. Ο σταρ και η Κάρεϊ παντρεύτηκαν το 2002 αλλά χώρισαν το 2013, έπειτα από 11 χρόνια γάμου.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ υπήρξε μάλιστα, κάποτε σε σχέση και με τη Σίντι Κρόφορντ. Τέλος να θυμίσουμε πως ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μέρες στη Βενετία, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά του στις 28 Αυγούστου. Εκεί βρέθηκαν στενοί του φίλοι, αλλά και η οικογένειά του. Γι’ αυτό άλλωστε και ο 24χρονος γιος του, εμφανίστηκε και στο 81o Κινηματογραφικό Φεστιβάλ.

Πηγή: GRACE

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024