Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ασύρματα ακουστικά: Πώς θα επιλέξεις τα καλύτερα

Ασύρματα ακουστικά: Πώς θα επιλέξεις τα καλύτερα

Όπου και αν βρίσκεστε ο ήχος θα είναι μαζί σας.

Τα bluetooth ακουστικά είναι το ιδανικό gadget για κινητές συσκευές όπως smartphone και tablet και κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Αλλωστε ένα καλό ζευγάρι bluetooth ακουστικών εκτός από την εξαιρετική ποιότητα ήχου που σας προσφέρει, είναι άνετο για πολύωρη χρήση καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Η σύνδεσή τους είναι εξαιρετικά απλή, μιας και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να ανοίξετε το Bluetooth και να πατήσετε την επιλογή τους. Η αξιοπιστία και η σταθερότητα των ασύρματων συνδέσεων είναι αδιαμφισβήτητες και σχεδόν οτιδήποτε ηλεκτρονικό έχει υποστήριξη ήχου Bluetooth.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ζευγάρι που θα έχει καλή ποιότητα ήχου και άνετη εφαρμογή.

Τα ακουστικά θα πρέπει να είναι βολικά στα αυτιά σας, αν σας ενοχλούν πιθανότατα μετά από λίγο καιρό να μην θέλετε να τα χρησιμοποιείτε.

Κατά την αγορά τους είναι σημαντικό να κοίταξετε την αυτονομία των ακουστικών, αλλά και της θήκης φόρτισης, για να σιγουρευτείτε πως θα έχετε ακουστικά, τη στιγμή που τα χρειάζεστε.

Και για να σας βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς.

Bluetooth Handsfree QCY In-ear με Active Noise Cancellation & Θήκη Φόρτισης Μαύρο

Τα ακουστικά QCY ArcBuds είναι ασύρματα και σχεδιασμένα για όσους αναζητούν μια ποιοτική εμπειρία ακρόασης μουσικής, παρακολούθησης ταινιών και λήψης κλήσεων. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός προσφέρει σταθερή εφαρμογή και ασφάλεια, ιδανική για άθληση και διάφορες δραστηριότητες.

Διαθέτουν καλή ποιότητα ήχου με βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για hands-free κλήσεις και παρέχουν έως 7 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Η ασύρματη λειτουργία τους εξαλείφει την ανάγκη για καλώδια, προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Apple AirPods 2nd Generation Earbuds με Lightning Charging Case

Τα περίβλημα τους είναι γυαλιστερό και αφήνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση. Το σχήμα τους είναι τέτοιο ώστε να εφαρμόζουν στο αφτί, ενώ διαθέτουν ένα ευθύγραμμο σημείο που δίνει σταθερότητα και φιλοξενεί ηλεκτρονικά μέρη.

Χάρη στο Apple H1 chip για ακουστικά, τα AirPods προσφέρουν γρήγορη και σταθερή ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές σας.

Bluetooth Handsfree Xiaomi Redmi Buds 3 Pro με Αντοχή στον Ιδρώτα & Θήκη Φόρτισης Graphite Black

Τα Xiaomi Redmi Buds 3 Pro είναι τα τέλεια ακουστικά για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα ήχου, άνεση και αντοχή. Διαθέτουν ενσωματωμένους ενεργούς σαρωτές θορύβου (ANC) που μειώνουν αποτελεσματικά τους εξωτερικούς θορύβους, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη μουσική σας χωρίς διακοπές.

Bluetooth Handsfree Xiaomi Redmi Buds 3 Pro με Αντοχή στον Ιδρώτα & Θήκη Φόρτισης Graphite Black

Τα ακουστικά υιοθετούν την τεχνολογία διπλής ενεργής ακύρωσης θορύβου με μικρόφωνα feedback και feed-forward.

Bluetooth Handsfree Sony WF-C500 In-ear Μαύρο

Τα ακουστικά WF-C500 True Wireless σχεδιάστηκαν για να προσαρμόζονται άνετα στα αυτιά σας. Παρόλο που είναι μικρού μεγέθους, παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο με πλούσιες λεπτομέρειες χάρη στην τεχνολογία DSEE, η οποία αποκαθιστά τους ήχους με σταδιακή εξασθένηση και υψηλή συχνότητα.

Αυτά τα εύχρηστα ακουστικά Bluetooth συνδέονται εύκολα με PC και smartphone και προσφέρουν έως και 20 ώρες ακρόασης χάρη στη θήκη φόρτισης που παρέχεται.

Bluetooth Handsfree JBL Wave Beam In-ear Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Λευκό

Όπου και αν βρίσκεστε ο ήχος θα είναι μαζί σας. Νιώστε το μπάσο και απολαύστε έως και 32 ώρες συνολικής διάρκειας μπαταρίας και ασφαλή, άνετη σχεδίαση των buds. Τα JBL Wave Beam είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη και σχεδιασμένα για την καθημερινή σας ψυχαγωγία.

Είτε βρίσκεστε στους δρόμους της πόλης είτε χαλαρώνετε στην παραλία, οι στερεοφωνικές κλήσεις σας με hands-free θα είναι πάντα κρυστάλλινες, ενώ η τεχνολογία Smart Ambient σας κρατά σε επαφή με περιβάλλον σας. Και όταν χρειάζεστε επιπλέον φόρτιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γρήγορη φόρτιση και να αποκτήσετε δύο επιπλέον ώρες ισχύος σε μόλις 10 λεπτά.

Bluetooth Handsfree Samsung Galaxy Buds2 Pro με Αντοχή στον Ιδρώτα & Θήκη Φόρτισης Graphite

Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro είναι ασύρματα ακουστικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν προηγμένη ακουστική και πολλαπλές λειτουργίες. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό σχεδιασμό, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για μια εναλλακτική ηχητική εμπειρία.

Το αναβαθμισμένο Samsung Seamless Codec κωδικοποιεί τον πλήρη ήχο 24-bit να αποκωδικοποιείται μέσω των Galaxy Buds2 Pro, διατηρώντας τον ίδιο ήχο υψηλής ποιότητας
Bluetooth Handsfree Bose In-ear με Active Noise Cancellation & Αντοχή στον Ιδρώτα Λευκό

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ενεργών και παθητικών καινοτομιών ακύρωσης θορύβου, τα QuietComfort® Earbuds II, διαθέτουν όλες τις δυνατότητες ακύρωσης θορύβου, έτσι ώστε να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή να μιλάς χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους!

Τα ακουστικά Bose QuietComfort II, σου προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Επίσης, προσφέρουν έως 12 ώρες περισσότερο χρόνο αναπαραγωγής με θήκη φόρτισης.
Bluetooth Handsfree OnePlus Buds Pro 2 με Αντοχή στον Ιδρώτα & Θήκη Φόρτισης Arbor Green

Τα in-ear ασύρματα ακουστικά OnePlus Buds Pro 2 συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Είναι κατάλληλη επιλογή για τρέξιμο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς διαθέτουν προστασία από τον ιδρώτα και τη βροχή.

Διαθέτουν Active Noise Cancellation (ANC) το οποίο μπλοκάρει τους εξωτερικούς θορύβους σε περιβάλλοντα ώστε να ακούς καλύτερα τη μουσική ή τις κλήσεις σου. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών.

Bluetooth Handsfree Aftershokz Openfit Bone Conduction με Θήκη Φόρτισης Λευκό

Το OpenFit συνεχίζει την ιδέα των ανοικτών αυτιών Shokz με ένα συμπαγές σχεδιασμό ακουστικών. Το OpenFit είναι κατασκευασμένο γύρω από το αυτί, αφήνοντας το εσωτερικό αυτί ανοιχτό για να σας κρατήσει απασχολημένους με τον κόσμο.

Ο πυρήνας του μαξιλαριού αυτιού είναι κατασκευασμένος με υγρή σιλικόνη διπλής στρώσης που προσφέρει εύπλαστη εφαρμογή για κάθε σχήμα αυτιού, ενώ αποφεύγεται η δυσφορία ακόμα και από παρατεταμένη χρήση. Περάστε μια ολόκληρη μέρα γεμάτη συζητήσεις και μουσικές γιορτές με απόλυτη άνεση.

Bluetooth Handsfree Xiaomi Buds 4 Pro με Αντοχή στον Ιδρώτα & Θήκη Φόρτισης Χρυσό

Τα ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro απευθύνονται σε όσους αναζητούν ασύρματα ακουστικά με προηγμένες τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα ήχου. Παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με υποστήριξη για τον κωδικό αποκωδικοποίησης LDAC, τον πιο αποδοτικό κωδικοποιητή Bluetooth για υψηλή ποιότητα ήχου.

Επιπλέον, διαθέτουν την τεχνολογία Active Noise Cancelling (ANC) για τη μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου και τη βελτίωση της εμπειρίας ακρόασης. Με ανθεκτική κατασκευή, υποστήριξη αφής για εύκολο έλεγχο και απομόνωση φωνής για βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων.

Τέλος, η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους και η γρήγορη φόρτιση τους καθιστούν ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν μουσική και να παραμένουν συνδεδεμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όποιο ακουστικό και αν ψάχνετε πάντως θα το βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLXI.gr για να επιλέξετε αυτό που εσείς προτιμάτε.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και τα ακουστικά σας θα παραδοθούν άμεσα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Only in

Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη έχει τη σφραγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου

Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Ένα κείμενο-τομή που φέρει την υπογραφή του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024