Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Leasing αυτοκινήτου: 5 λόγοι για να το δοκιμάσεις

Leasing αυτοκινήτου: 5 λόγοι για να το δοκιμάσεις

Τι ζητούν οι περισσότεροι από ένα καινούργιο αυτοκίνητο;

Το έχουμε ακούσει, έχουμε δει διαφημίσεις, κάποιοι το έχουμε γκουγκλάρει και κάποιοι το έχουμε δοκιμάσει. Η απόκτηση αυτοκινήτου μέσω leasing είναι μια από τις πιο σωστές κινήσεις που μπορείς να κάνεις, σε μια εποχή με τόσες πολλές αλλαγές και μεταβολές. Και σίγουρα, αν επιλέξεις τα προγράμματα leasing της Ayvens, θα είναι μια κίνηση που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Τι ζητούν οι περισσότεροι από ένα καινούργιο αυτοκίνητο; Να είναι αξιόπιστο, με τεχνολογίες αιχμής και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου και δεν θα χρειάζεται να προσαρμόζεσαι εσύ σε εκείνο. Ο συνδυασμός είναι δύσκολος και σίγουρα οικονομικά ασύμφορος εφόσον μιλάμε για αγορά. Μέσα όμως από τις σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις που προσφέρουν τα προγράμματα leasing η απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει μια υπόθεση προσιτή για όλους.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αξίζει να δοκιμάσεις το leasing αυτοκινήτου:

  1. Το μέλλον είναι καθ’ όδον

Αυτή την εποχή συντελείται μια πολύ σημαντική μετάβαση στον χώρο της κινητικότητας με τη μίσθωση αυτοκινήτων να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Ayvens πρωταγωνιστεί στον κλάδο, αξιοποιώντας την κληρονομιά και την τεχνογνωσία δύο κορυφαίων παρόχων, της ALD Automotive και της LeasePlan, που ένωσαν τις δυνάμεις τους. Μπορεί σήμερα να μοιάζει με υπερβολή, ωστόσο σε μια εποχή όχι πολύ μακρινή θα μοιάζει κάπως «ξεπερασμένο» να έχεις στην ιδιοκτησία σου αυτοκίνητο, ειδικά αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στις οικολογικές και περιβαλλοντικές προτεραιότητες της εποχής μας.

  1. Βιώσιμη κινητικότητα

Μετά από ένα τέτοιο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου αντιληφθήκαμε για τα καλά πόσο δραστικά επηρεάζει πλέον την καθημερινότητά μας η κλιματική κρίση, μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνουμε κι εμείς μια κίνηση που θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Μια κίνηση που θα συμβάλλει σημαντικά ώστε τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους πολύτιμες αναμνήσεις από βόλτες, εκδρομές και ταξίδια με το αυτοκίνητο. Για να το επιτύχουμε αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις μεταφορές και τις μετακινήσεις σήμερα, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στο περιβάλλον. Η Ayvens είναι ο κορυφαίος πάροχος παγκοσμίως στη κινητικότητα χαμηλών και μηδενικών ρύπων και μέσα από τις προτάσεις για ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορείς και εσύ να γίνεις κομμάτι της μετάβασης προς την τόσο πολύτιμη και αναγκαία βιώσιμη κινητικότητα.

  1. Αυτοκίνητο προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες

Εκτός όμως από τον πλανήτη που αλλάζει ραγδαία, εξίσου θεαματικές και απρόβλεπτες είναι και οι αλλαγές στη ζωή μας. Οι ανάγκες μας μεταβάλλονται, η φύση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε διαφοροποιείται. Για να ανταποκριθείς σε όλα αυτά πρέπει να προσαρμόζεσαι. Δεν χρειάζεται επομένως να «παντρεύεσαι» ένα αυτοκίνητο που το αγοράζεις σήμερα, αλλά σε λίγα χρόνια μπορεί να μην είναι λειτουργικό στην καθημερινότητά σου. Μέσα από την πληθώρα των επιλογών που προσφέρει η Ayvens θα μπορείς πάντα να βρίσκεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι.

  1. Λιγότερο άγχος

Εκτός από το ίδιο το αυτοκίνητο, δεν υπάρχει λόγος να «παντρεύεσαι» και τα έξοδά του, τα οποία αυξάνονται εκθετικά όσο μεγαλώνει σε ηλικία και χιλιόμετρα. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν το τρακάρεις ή πάθει κάποια βλάβη. Το μηνιαίο μίσθωμα των προγραμμάτων της Ayvens καλύπτει μια σειρά δαπανών και εξόδων (τέλη, μικτή ασφάλιση, συντήρηση, επισκευές, οδική βοήθεια) και εσύ ασχολείσαι μόνο με το κόστος των καυσίμων.

  1. Απόλαυση

Φαντάσου λοιπόν να οδηγείς ένα καινούργιο αυτοκίνητο και να μην έχεις την ανησυχία μήπως πάθει κάποια ζημιά από απροσεξία δική σου. Κι’ όχι μόνο αυτό, φαντάσου να πιάνεις το τιμόνι ενός καινούργιου αυτοκινήτου το οποίο πάντα επιθυμούσες να οδηγήσεις. Ένα ντελικάτο και στιβαρό compact SUV; Εκείνο το ηλεκτροκίνητο με την καμπίνα που θυμίζει διαστημόπλοιο; Το αεροδυναμικό hatchback; Όποια και αν είναι η επιθυμία σου θα υπάρχει μια λύση στα μέτρα σου, στα προγράμματα της Ayvens τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Only in

Μυστικό της επιτυχίας ή μεγάλη απάτη; Αξίζει τελικά η σκληρή δουλειά;

Η σκληρή δουλειά έχει συνδεθεί με την επιτυχία. Είναι τελικά έτσι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024