Κάθε ξεκίνημα τον Σεπτέμβρη μας καλεί να αφήσουμε πίσω την καλοκαιρινή ραστώνη και να κοιτάξουμε συνολικά τη ζωή μας. Ποιοι είναι οι στόχοι μας σε κάθε τομέα; Στα ακαδημαϊκά; Στα επαγγελματικά; Στα κοινωνικά/προσωπικά; Στον τρόπο ζωή μας; Τι θέλουμε να συνεχίσουμε φέτος και να τι να αφήσουμε πίσω; Τι νέο (θέλουμε να) φέρει η νέα χρονιά;

Σε κάθε περίπτωση η φροντίδα του εαυτού μας πρέπει να βρίσκεται ψηλά, όπερ σημαίνει προσέχω τη διατροφή, την ξεκούραση και ασφαλώς την άσκηση.

Δεν χρειάζεται να ακούς για τους φίλους σου που τρέχουν σε διάφορους αγώνες από εδώ και από εκεί, αναρωτώμενος πώς τα καταφέρνουν. Πού βρίσκουν τη δύναμη, την όρεξη και τον χρόνο για να τρέχουν/ασκούνται.

Το μυστικό είναι να βάζεις έναν μεγάλο στόχο που θα είναι αποτέλεσμα πολλών μικρότερων. Ξεκινάς σήμερα να τρέχεις 5-10 λεπτά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις καταφέρει να τριπλασιάσεις τον χρόνο σου. Ο μεγάλος στόχος κάθε μήνα θα έρχεται όλο και πιο κοντά.

Αν πάλι είσαι ήδη ένας από αυτούς που έχουν βάλει σταθερά το running στη ζωή τους, γνωρίζεις τη μαγεία της επίτευξης των στόχων και ακόμα περισσότερο την ομορφιά του να αισθάνεσαι υγιής και δυνατός.

Για κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για νέους στο χώρο, είτε για παλαιότερους, έχει πολύ μεγάλη σημασία το σωστό παπούτσι. Είναι το βασικό σου εργαλείο στον δρόμο ή στο ταρτάν (του στίβου), καθότι είναι αυτό που θα κάνει τα βήματά σου πιο σίγουρα, άνετα και ελαφριά. Ένα τέτοιο προπονητικό παπούτσι που θα σε οδηγήσει στον στόχο σου είναι το UA Infinite Elite.

Το εν λόγω παπούτσι κορυφαίων επιδόσεων, για άντρες και γυναίκες δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, διαθέτει την άριστη εργονομία και άνεση που θα σου δώσει τη μέγιστη ώθηση που χρειάζεσαι.

Τι είναι αυτό που κάνει το UA Infinite Elite να ξεχωρίζει;

Η τεχνολογία UA HOVR™+. Όσοι έχουν πατήσει προηγούμενο μοντέλο αυτής της τεχνολογίας γνωρίζουν και φέτος κυκλοφορεί με επιπλέον δυνατότητες που θα σε πάνε ακόμα πιο μακριά. Ο επανασχεδιασμός της διάταξης του αφρού σου προσφέρει επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα, άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση και την απαραίτητη αξιοπιστία που χρειάζεται όσο τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν.

Δείχνει ότι η UA HOVR™+ ξεπερνάει πλέον τον εαυτό της και σε προ(σ)καλεί να ξεπεράσεις τον δικό σου.

Πέραν όμως της UA HOVR+™, δώσε βάση και στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

UA IntelliKnit στο επάνω μέρος, με υφή και ειδικά σχεδιασμένες micro details που αγκαλιάζει τη φόρμα του ποδιού και κινείται στον ρυθμό του βηματισμού σου.

Εξωτερική σόλα Thinweb από καουτσούκ. Η ειδική αυτή σόλα είναι ελαφριά, ανθεκτική, με ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό κανάλι που σε βοηθάει να προσγειώνεσαι ομαλά, ελαχιστοποιώντας την πρόσκρουση με το έδαφος, αυξάνοντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα.

3D εσωτερική επένδυση με τέτοια εργονομία για άριστη επαφή με το παπούτσι, ώστε κάθε επιτάχυνση, σταμάτημα ή αλλαγή κατεύθυνσης να γίνεται ακριβώς όπως το θες και όπως πρέπει για αποφυγή τραυματισμών.

Χρειάζεσαι και άλλα για να καταλάβεις ότι το UA Infinite Elite θα είναι το επόμενο προπονητικό παπούτσι σου αποστάσεων; Είναι τεχνολογικά εκεί που το θες, εμφανισιακά όπως το θες (δυνατό και έντονο όπως του ταιριάζει) και έτοιμο να ταξιδέψετε μαζί μικρές και μεγάλες αποστάσεις.

Όσο για όλους αυτούς που δεν αφήνουν δρομικούς αγώνες εντός και εκτός πόλης (…και χώρας), αυτό το παπούτσι θα δώσει αξία στην προετοιμασία τους, δίνοντάς τους από το πρώτο τους πάτημα την αίσθηση ότι η επόμενη στάση θα είναι η κορυφή.

Το UA INFINITE ELITE είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses , ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

H UNDER ARMOUR ανήκει στο Brand portfolio του Ομίλου Φάις.