Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Black Cherry Nails: Το μανικιούρ που θα θέλετε να κάνετε όλο το φθινόπωρο

Black Cherry Nails: Το μανικιούρ που θα θέλετε να κάνετε όλο το φθινόπωρο

Το χρώμα νυχιών που θα είναι hot τους επόμενους μήνες.

Καθώς ο καιρός αλλάζει και αρχίζει να γίνεται πιο φθινοπωρινός όσο πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμβριο, το ίδιο φθινοπωρινές γίνονται και οι τάσεις στα νύχια. Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο του βουτύρου και τα γαλακτερά παστέλ, τους επόμενους μήνες επιβάλλεται μια βαθύτερη, πιο δραματική απόχρωση στα μανικιούρ. Ο λόγος για τα black cherry nails που ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν πιο goth glam τις εμφανίσεις σας. Άλλωστε, τα σκούρα κόκκινα βερνίκια είναι ο βασικός πυλώνας του φθινοπώρου στο mani, οπότε η άφιξη των black cherry nails δεν είναι τυχαία.

Εάν είστε έτοιμες για το πρώτο φθινοπωρινό μανικιούρ της σεζόν, ήρθε η ώρα να βγείτε από το δίλημμα για το τι χρώμα να διαλέξετε.

Τι είναι τα black cherry nails

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, τα black cherry nails μιμούνται το χρώμα των μαύρων κερασιών. Η απόχρωσή τους βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο σκούρο κόκκινο και το βαθύ μωβ και θα προσθέσει λίγη επιπλέον ζεστασιά και κομψότητα σε κάθε look, ενώ ταιριάζει εξίσου με ολόκληρη τη φθινοπωρινή/χειμερινή γκαρνταρόμπα σας. Επιπλέον, είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για εσάς που έχετε βαρεθεί το μαύρο χρώμα στα νύχια και ψάχνετε κάτι παραπλήσιο αλλά διαφορετικό.

Η τάση των black cherry nails αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής στο Pinterest, αλλά θα την εντοπίσετε και σε όλο το Instagram, καθώς και σε πολλά looks των celebrities -πρόσφατα, μάλιστα, η Lily Allen επέλεξε ένα κομψό μανικιούρ σε black cherry τόνο αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορείτε να υιοθετήσετε το trend από τώρα εάν δεν κρατιέστε.

Πώς να υιοθετήσετε την τάση

Εάν τα black cherry nails σας έχουν κλέψει την καρδιά, τότε δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε με διάφορους τρόπους. Μπορείτε είτε να κάνετε ένα μονοχρωματικό μανικιούρ χωρίς κάποιο σχέδιο με ένα λαμπερό top coat από πάνω για λάμψη είτε να υιοθετήσετε ένα γαλλικό mani με το black cherry χρώμα στη γραμμή αντί για το λευκό. Επίσης, τα black cherry nails ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μέγεθος νυχιών, αλλά σύμφωνα με τους nail experts δείχνουν πιο κομψά σε κοντά στρογγυλά ή τετράγωνα νύχια.

Εδώ καλό είναι να σημειώσουμε ότι είναι πολύ εύκολο να τα πετύχετε μόνες σας στο σπίτι. Επιλέξτε μια βαθιά, πλούσια κόκκινη απόχρωση, όπως τη Black Cherry από OPI ή τη Wicked από Essie κι εφαρμόστε δύο στρώσεις -αφού πρώτα έχετε χρησιμοποιήσει ένα διάφανο base coat. Μόλις στεγνώσουν τα νύχια σας, «κλειδώστε» το mani σας με ένα λαμπερό top coat και είστε πανέτοιμες.

* Πηγή: Vita

Only in

Τι απειλεί την ανθρωπότητα για πρώτη φορά μετά από 60.000 χρόνια

Αν είστε 55 ετών ή νεότεροι, είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 60.000 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024