Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάλεσμα Δούκα για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ: Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης

Κάλεσμα Δούκα για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ: Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης

«Να αντλήσουμε δύναμη από τις ρίζες μας, για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε μπροστά μας. Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

Κάλεσμα μέσω βίντεο στην εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας στο κάλεσμά του, «σήμερα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει και πάλι τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων. Με τομές και ανατροπές απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές. Με σύγκρουση με τα καρτέλ και τα μεγάλα συμφέροντα. Με ουσιαστική αποκέντρωση του κράτους. Για να συμβεί αυτό, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί ξανά σε κίνημα. Ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι».

«Να αντλήσουμε δύναμη από τις ρίζες μας, για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε μπροστά μας»

Συνέχισε λέγοντας πως «για αυτό σας καλώ την Τρίτη, 3 Σεπτέμβρη στις 19:30, στο Ζάππειο. Για να τιμήσουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια από την ίδρυσή μας».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως πρέπει «να αντλήσουμε δύναμη από τις ρίζες μας, για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε μπροστά μας. Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης».

Δείτε το βίντεο του Χάρη Δούκα:

Έτσι θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του το ΠΑΣΟΚ

Στην εκδήλωση της Τρίτης, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ,  Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.

Συναυλία – αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο στο πλαίσιο του εορτασμού

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, και θα ακολουθήσει συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και το έργο του ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη μεταπολίτευση.

Θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Περρής, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή, ενώ τιμητική συμμετοχή θα έχει ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Θα συμμετάσχει επίσης η δεκαπενταμελής ορχήστρα Παλίντονος Αρμονία και η δωδεκαμελής μικτή χορωδία υπό τη μουσική διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Σημειώνεται ότι ανάλογη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της πόλης, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης».

Only in

Οι 5 πιο ανατριχιαστικές δολοφονίες που παρέμειναν άλυτες – Από τη «Μαύρη Ντάλια» έως τον Zodiac

Πολλοί από τους διαβόητους δολοφόνους που έμειναν στην ιστορία έχουν συλληφθεί, ωστόσο κάποιες φρικιαστικές υποθέσεις εξακολουθούν να παραμένουν άλυτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024